Tužna vijest

Od koronavirusa umro glazbenik koji je napisao hit "I Love Rock and Roll", kći je neutješna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan Merrill pjesmom "I Love Rock and Roll" proslavio je glazbenicu Joan Jett.

Glazbenik Alan Merril preminuo je od koronavirusa u 69. godini u nedjelju u New Yorku. Tužnu vijest potvrdila je njegova kći Laura Merrill

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Laura je napisala na Facebooku u nedjelju ujutro da joj je otac umro. "Koronavirus je odnio mog oca jutros. Dobila sam dvije minute da se oprostim od njega prije nego što su me otjerali. Činio se spokojnim kada sam otišla od njega te sam se nadala da neće završiti na vijestima. Šetala sam kući 50 blokova dalje s nadom u srcu. Grad koji sam znala bio je prazan. Osjećala sam se kao jedina osoba tamo i na mnogo načina sam i bila. Kad sam došla kući, primila sam vijest da je umro", otkrila je u dirljivoj objavi.

Molila je ljude da paze i ne shvaćaju koronavirus olako. Istaknula je kako je njezin otac bio čvrst do kraja, a ona se osjeća glupo jer je zbijala šale na račun koronavirusa. "Ostanite doma, zbog sebe, svoje obitelji, mog tate", napisala je Laura, koja se mnoštvom objava oprašta od oca. 

Tvrdi da je glazbenik bio zdrav prije koronavirusa i kako je samo prije dva tjedna bila na njegovu koncertu. Pritom ga je fotografirala za njegov novi album. Prvo su bili uvjereni da Alan ima gripu, a ne koronavirus. 

Ističe da joj je bio poput najboljeg prijatelja, a ne oca. Inače, Alan je najpoznatiji kao autor hita "I Love Rock and Roll", koji je napisao za glazbenicu Joan Jett i zbog nje se ona proslavila. 

Joan se također oprostila od njega na Twitteru. Alan je svirao u bendu The Arrows. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene