Tužna vijest

Šok u modnom svijetu: U 42. godini preminuo omiljeni dizajner zvijezda Virgil Abloh, nitko nije znao da se bori s teškom bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Virgil Abloh bio je prvi afroamerički kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton i osnivač brenda Off-White. Vijest o smrti objavila je obitelj na njegovu Instagramu.

Dizajner Virgil Abloh iznanada je preminuo u 42. godini, prenose strani mediji.

Tužna vijest objavljena je na njegovu službenom Instagram profilu gdje je otkriven i uzrok smrti.

"Shrvani smo što moramo objaviti smrt našeg voljenog Virgila Abloha, požrtvovnog oca, supruga, sina, brata i prijatelja. Iza sebe je ostavio ožalošćene suprugu Shannin Abloh, djecu Lowe Abloh i Gray Abloh, sestru Edwinu Abloh, roditelje Nee i Eunice Abloh te brojne drage prijatelje i kolege. Preko dvije godine Virgil se snažno borio s rijetkim, agresivnim oblikom raka srčanog angiosarkoma. Dijagnosticiran mu je 2019. godine, a svoju bitku je tada odlučio voditi daleko od javnosti i prošao je kroz brojne izazovne tretmane", piše u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @virgilabloh

Virgil je bio obožavan među slavnima koji se od njega u nevjerici opraštaju na društvenim mrežama.

Virgil je osnivač popularnog luksuznog brenda Off-White, a ostat će zapamćen i kao prvi afroamerički kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene