Tužna vijest

Dugogodišnji suradnik Nove TV i vlasnik Yammat FM-a Alen Balen iznenada preminuo u 48. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alen Balen iznenada je preminuo u 48. godini života.

Cijenjeni hrvatski stručnjak za sinkronizaciju i glazbenik te dugogodišnji suradnik Nove TV Alen Balen iznenada je preminuo u 48. godini života, za vrijeme boravka na Danima komunikacija u Rovinju.

Pogledaj i ovo Alen Balen (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prerano nas napustio Sprovod radijske legende Alena Balena u srijedu, komemoracija u četvrtak

Poznati televizijski i radijski glas "The Voice," kako su ga zvali i dragi nam kolega, Alen Balen, danas nas je prerano napustio i ostavio u šoku i tuzi sve svoje kolege, prijatelje i članove obitelji.

Alena i njegov glas hrvatska je javnost upoznala kroz radijski eter te brojne sinkronizacije radijskih i televizijskih reklama, zahvaljujući kojem je i dobio nadimak "The Voice".

Publici je glas Alena Balena poznat i s ekrana Nove TV, s kojom je surađivao od samih početaka televizije.

Radio je bio Alenova prva velika ljubav, a u njegov svijet ušao je kao DJ na radiju 1 i spiker na Radiju 101. Nakon toga zakoračio je u diskografski svijet i surađivao s najvećim imenima domaće glazbene scene poput Josipe Lisac, Cubisma i Jinxa.

Sva stečena iskustva primijenio je u poslu audiovizualne produkcije i u suradnji s najvećim filmskim kompanijama poput Disneyja, Pixara i Universala.

Alen Balen bio je jedan od osnivača radija Yammat FM, zajedno sa Sinišom Švecom i Milanom Pehom, na kojem je radio i kao direktor i glavni urednik.

Vijest o Alenovoj smrti objavljena je i na službenoj Facebook stranici Yammat FM-a. 

Kolegama s Nove TV ostat će u sjećanju kao vrhunski profesionalac, suradnik i prijatelj koji im je uvijek bio na raspolaganju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene