TUŽNA VIJEST

Šok u regiji! Preminula 21-godišnja YouTuberica koja je imala stotine tisuća pratitelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Kika Đukić proslavila se kao gejmerica i imala je preko 700 tisuća pratitelja na YouTubeu, a vijest o smrti potvrđena je na njezinu Instagramu gdje ju je pratilo gotovo 400 tisuća ljudi.

Popularna srpska YouTuberica, influencerica i gejmerica Kristina Kika Đukić preminula je u dobi od 21 godine.

Javnost je o njezinoj smrti prva obavijestila njezina prijateljica i također influncerica Laura Tešanović, a vijest je kasnije potvrđena i na Kristininom Instagramu gdje ju je pratilo gotovo 400 tisuća ljudi.

"Na našu i vašu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama, Preminula je u srijedu u večernjim satima. Želim ovim putem iskazati saučešće njezinoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali. Volim te Kika zauvijek, počivaj u miru" piše u obavijesti koja je objavljena u pričama na Instagramu pokojne YouTuberice.

Brojni obožavatelji u nevjerici se opraštaju od nje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kika (@kikax3)

Kika je rođena 2000. godine u Beogradu gdje je završila i osnovnu školu, a potom je upisala srednju željezničku školu, ali se kasnije prebacila u trgovačku, piše Nova.rs.

Proslavila se igrajući Minecraft na Twitchu, stranici za gejmere, i YouTubeu gdje broji preko 700 tisuća pretplatnika. Osim videa u kojima igra i komentira videoigre, objavljivala je i pjesme, a jedna od njih koja se zove "Penjem se na tron" ima preko sedam milijuna pregleda.

Posljednji video na YouTubeu objavila je tri dana prije smrti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene