Nije joj bilo lako

Preminula Mica Trofrtaljka: Unatoč teškom životu, vrckastim hitovima zabavljala je sve oko sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mica Trofrtaljka preminula je u 78. godini.

Pjevačica Milica Ostojić, poznatija pod umjetničkim imenom Mica Trofrtaljka, preminula je u 78. godini života, prenosi portal Novosti.rs.

Mica je slavu u bivšoj Jugoslaviji stekla zahvaljujući zabavnim i dvosmislenim pjesmama kao što su "Davorike Dajke" iz 1968. godine kojom je i započela karijeru, "Ja sam novi vozač", "Mica krojačica", "Hoće deda malo meda" i brojnim drugima.

Iako su njezine pjesme našle put do srca slušatelja, kritika joj nije bila toliko naklonjena, no to ju nije obeshrabrilo da se prestane baviti onime što voli. Osim po glazbenim hitovima, Mica je ostala zapamćena i po ulozi u kultnom filmu "Lepa sela lepo gore".

Njezin život od najranijeg djetinjstva nije bio nimalo lak. Mica je ostala bez majke kada joj je bilo samo pet godina, nakon čega joj se otac oženio novom ženom s kojom je dobio dvoje djece, o kojima je skrbila upravo Mica dok je svjedočila fizičkom nasilju u obitelji.

Udala se sa 17 godina, a suprug Radoslav joj je bio najveća potpora u karijeri, uz glazbu i glumu, bavila se i ugostiteljstvom, no u svoju je kavanu dolazila samo kao gošća na kavu, nikada u njoj nije i zapjevala.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene