FANOVI TUGUJU

Zvijezda kultne serije preminula nakon borbe s teškom bolesti: "Hvala ti za smijeh, suze i tvoju divnu glumu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Kellye Nakahara, koju je proslavila uloga medicinske sestre Kellye u kultnoj seriji "M*A*S*H", preminula je u 72. godini.

Američka glumica Kellye Nakahara, koja je najpoznatija po ulozi sestre Kellye u seriji "M*A*S*H", preminula je u 72. godini života nakon borbe s rakom, potvrdili su na službenoj Facebook stranici njezina studija Kellye Wallet Studio.

“Jučer smo izgubili jednu od najljepših duša na zemlji. Jako ćeš nam nedostajati, Kellye“, napisali su u ponedjeljak i objavili fotografiju pokojne glumice s mužem Davidom i kćeri Nalani. Supružnici su u 52 godine svog braka dobili i sina Williama.

Kellyeina obitelj je za američki TMZ rekla da je glumica, koja se bavila i slikanjem, mirno umrla u nedjelju u svom domu u Pasadeni nakon kratke, ali jako teške borbe s rakom. Fanovi "M*A*S*H-a" se opraštaju od glumice. "Nedostajat ćeš nam", "Uvijek sam se veselila njezinoj pojavi u seriji", "Hvala ti za smijeh, suze i divnu interperataciju sestre Kellye", napisali su. 

Jedna obožavateljica je istaknula i Kellyeinu izjavu koju je posebno upamtila. "Za vašu informaciju, slučajno imam fantastičan smisao za humor, živahan karakter i topla sam i osjetljiva toliko da ne bi vjerovali. Također pjevam i sviram gitaru te učim plesati step. I uz sve to sam jako slatka", napisala je. 

Nakahara se rodila na havajskom otoku Oahu, a kako bi ostvarila glumačku karijeru preselila se u San Francisco. Kellye je ulogu medicinske sestre u kultunoj seriji M*A*S*H utjelovila 1973. i ostala u njoj do zadnje epizode 1983.

Glumica je ostala poznata i po filmovima “Clue“, "Black Day Blue Night" i "Doktor Doolittle" te serijama “Mala kuća u Preriji“, “Njujorški plavci“ i “Sabrina-mala vještica“.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene