Pretužno

Tragedija u obitelji popularne influencerice: Ostala bez kćeri samo tri dana nakon njezina trećeg rođendana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Stock je putem društvenih mreža objavila tužnu vijest o gubitku svoje 3-godišnje kćeri Stevie Lynn.

Popularna američka influencerica Ashley Stock proživljava najgore dane u životu nakon što je njezin kći Stevie Lynn preminula od posljedica rijetkog oblika tumora na mozgu, samo tri dana nakon što je navršila tri godine.

Malenoj Stevie bolest je bila dijagnosticirana u travnju ove godine, a postotak preživljavanja u njezinom slučaju nažalost je bio ravan nuli. Sve je počelo nakon što je Ashley primijetila kako nešto nije u redu s kćerinim motoričkim sposobnostima te ju je odlučila odvesti u bolnicu na pregled.

35-godišnja Ashley tužnu je vijest podijelila sa svima na društvenim mrežama i to objavom na koju malo tko može ostati ravnodušan.

"Stevie Lynn Stock, stara tri godine. Tvoriteljica čudesa, davateljica svjetla, iscjeliteljica srca. Plavooka, prigušenog smijeha, djevojčica kovrčave kose. Obožavana mlađa sestra, kći i prijateljica. 27. svibnja u 13.05 Stevie je udahnula svoj posljednji dah. Dogodilo se mnogo čuda i bezbroj Božjih trenutaka koje ću pretočiti u riječi kada smognem snage. Za sada me preplavljuje olakšanje jer je u miru ali osjećam se i slomljeno od boli tako jake da ju ne mogu opisati riječima", napisala je uz preslatku fotografiju na kojoj Stevie u ruci drži malenu kristalnu zvijezdu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Stock (@littlemissmomma) on

Njezini su joj pratitelji u komentarima izrazili tisuće poruka utjehe i potpore, ali teško su pronalazili prave riječi.

"Pokušala sam pronaći prave riječi i obrisala nekoliko puta to što sam napisala. Ne postoje prave riječi", "Tako mi je žao zbog tvog velikog gubitka", "Slatka Stevie je taknula toliko puno života", "Šaljem tebi i obitelji samo ljubav", samo su neke od poruka koje dobila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene