Iznenadna smrt

Život mlade glazbenice ugašen u njezinoj 22. godini: "Zašto baš ti, dušo? Ovo je pravi pakao..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada reperica Lexii Alijai preminula je u 22. godini života.

21-godišnja američka reperica Lexii Alijai preminula je u nerazjašnjenim okolnostima, a njezin tragičan odlazak s ovoga svijeta potvrdili su i njezina obitelj, kao i diskografska kuća s kojom je imala potpisan ugovor. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Lexii se inače na scenu probila suradnjom s glazbenicom Kehlani te svojim obrada velikih američkih zvijezda, poput repera Nasa i Drakea. Prošle godine je izdala debitanski solo album "Super Sweet 16", a mnogi su gajili velike nade da će postati velika zvijezda. 

"Ljudi kažu da ne preispitujemo odluke Boga, ali u ovom trenutku je jako teško to ne činiti. Zašto baš ti, dušo? Ovo što nazivamo životom je pravi pakao. Srce mi je slomljeno na tisuću komadića, suze mi ne prestaju padati dok ovo pišem. Lexii, volim te više nego što možeš zamisliti", napisala je Kehlani i oprostila se od nenadano preminule prijateljice.  

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene