Strašna tragedija

Mlada glumačka zvijezda zauvijek nas je napustila: Doživjela je srčani udar sa samo 13 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada zvijezda Broadwaya Laurel Griggs umrla je od komplikacija povezanih s napadom astme.

Laurel Griggs bila je dijete koje je osvojilo najslavnije kazališne pozornice svijeta. Imala je mnoštvo obožavatelja, a njezinu glazbenom i glumačkom talentu svi su se divili. Nažalost, ta mala zvijezda Broadwaya preminula je sa samo 13 godina, i to zbog komplikacija povezanih s napadom astme. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Više od 1000 ljudi došlo je na njezin sprovod prošlog petka, nakon što je iznenada preminula 5. studenoga u New Yorku, otkrio je njezin otac za CNN.

Griggs je debitirala na Broadwayu sa samo 6 godina kao Polly u predstavi "Mačka na vrućem limenom krovu" (Cat on a Hot Tin Roof), uz bok Scarlett Johansson. Od tada je sudjelovala u više od 1000 predstava na Broadwayu, rekao je njezin otac.

Pojavila se i u nekoliko reklama te TV serija, a glumila je i kćer jednog od glavnih likova u filmu Woodyja Allena "Café Society" 2016. godine. Gostovala je i u dvije epizode popularnog showa "Saturday Night Live".

Njezin otac Andrew kaže kako je bila puna strasti za glumu. Rekao je i da cijeni ogromnu podršku koju je njegova obitelj dobila posljednjih dana. Počast joj je u petak odalo i kazalište. "Ispostavilo se da je to velika stvar. Veća nego što sam mislio", rekao je.

Laurel se borila s astmom oko dvije godine. Iako se činila dobro mjesecima, njezin otac kaže kako ju je stalno vodi na preglede. Prošlog utorka Laurel je doživjela napad astme pa ju je obitelj odvela u bolnicu Mount Sinai. U roku od dva sata od napada Laurel je doživjela srčani udar i umrla.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) +3 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Celebrity Ništa od koncerta Enriquea Iglesiasa u Zagrebu? 20 dana prije nastupa kupovina ulaznica više nije moguća

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene