Jako tužno

Preminula bivša natjecateljica hit-showa, imala je samo 23 godine, a talentom je oduševljavala sve koji su je čuli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Skilyr Hicks preminula je u 24. godini, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Bivša natjecateljica showa "America's Got Talent", 23-godišnja Skilyr Hicks pronađena je mrtva u prijateljevoj kući u Južnoj Karolini, a tužnu je vijest potvrdila njezina majka Jodi.

Ona je za TMZ ispričala kako je Skilyr pronađena mrtva kod prijatelja u kući, ali da ona ne zna tko je vlasnik, a prenose i kako uzrok smrti zasad još nije poznat.

Mlada pjevačica borila se s depresijom i bila je ovisna o drogama, a putem umjetnosti je nastojala pomagati drugima.

"Ona će i dalje živjeti kroz svoju glazbu", zaključila je njezina majka.

Skilyr je imala samo 14 godina kada se pojavila u showu America's Got Talent i svojim pjevačkim talentom oduševila tadašnji žiri, koji su činili Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel i Howard Stern.

Izvela je svoju autorsku pjesmu pod nazivom "Brand New Day", a u showu se predstavila kao samouka glazbenica koja je tugovala zbog gubitka oca.

Posljednjih godina imala je velikih problema sa zakonom, pa je tako 2018. godine uhićena zbog maloljetničkog opijanja i opijanja povezanim s incidentom koji se dogodio mjesec dana ranije, objavio je TMZ. 2017. godine suočila se i s optužbama za obiteljsko nasilje nakon što je navodno napala tri člana obitelji u alkoholiziranom stanju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bosiljka Bulović - 2 Bosiljka Bulović - 1 Bosiljka Bulović - 3 Petar Grašo +1 Petar Grašo - 2 inMagazin Hana Huljić i Petar Grašo dobili su javnu poruku od posebne osobe, evo što im je poručila i hoće li je poslušati?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene