tužna vijest

Glumica iznenada preminula u 37. godini života: Pronašao ju brat koji se zabrinuo jer se nije javljala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sei Ashina najpoznatija je po ulozi u povijesnoj drami "Svila" u kojoj su joj kolege bili holivudski glumci Keira Knightley i Michael Pitt.

Japanska glumica Sei Ashina preminula je u 37. godini života, a njeno tijelo u stanu u Tokiju je pronašo njezin brat u ponedjeljak. 

On se zabrinuo kada mu sestra u nedjelju nije odgovarala na sms-ove i pozive, pa je otišao do njenog doma provjeriti što se događa. Policija u Tokiju i glumičinin menadžment su potvrdili da Sei počinila samoubojstvo, piše Variety

"Cijela situacija je trenutno pod istragom, no željeli bismo zamoliti sve da poštuju duboku tugu njezine obitelji i ne traže više detalja. Želimo izraziti svoju zahvalnost Ashini za njezinu dobrotu tijekom života i molite za njenu dušu", rekli su iz glumičinog menadžmenta. 

Inače, Seino pravo ime je bilo Igarashi Aya i kao tinejdžerka je započela manekensku karijeru. Glumački debi je imala 2002. u seriji "A Tale Of Happiness". Ashina je najpoznatija po ulozi u povijesnoj drami "Svila" iz 2007. u kojoj su joj kolege bili holivudski glumci Keira Knightley i Michael Pitt. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:
Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.
Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.
Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene