tužna vijest

Glumica iz "Žikine dinastije" iznenada preminula u 57. godini života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Rialda Kadrić preminula je u dobio od 56 godina, javljaju srpski mediji.

Glumica Rialda Kadrić najpoznatija po ulozi Marije u "Žikinoj dinastiji" iznenada je preminula u 57. godini života, javlja Kurir.rs.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) tužna vijest Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

Vijest o njezinoj smrti za srpske medije je potvrdio njezin blizak prijatelj Dušan koji se od glumice oprostio i na svojem Facebooku.

"Rasplakao sam se poslije ne znam ni ja koliko vremena - sva kriza i depresija oko korone i osobnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam biti jak i preživjeti. Rialdina smrt je to učinila. Neočekivano, prebrzo", napisao je vidno pogođen smrću prijateljice, a zatim se prisjetio njihovog prvog susreta.

"Upoznali smo se prije tri godine, na grupi koja se bavila kapitalizmom i depresijom. Sjećam se njezinih seminara na kojima se razgovaralo o filmu i psihoanalizi. Uvijek je imala lucidne interpretacije i nevjerojatnu analitičku energiju. Ne može se psihoanalitičarka prevariti kada je riječ o ljubavi. S tom ljubavlju se i rastajem od tebe, draga Rialda", dodao je.

Rialda je imala samo 13 godina kada je utjelovila Mariju u prvom nastavku filmskog serijala "Lude godine" 1977. godine, a kasnije je isti lik odglumila još sedam puta. Nakon snimanja filma "Druga Žikina dinastija" 1986. godine preselila se u London, odakle se u rodnu Srbiju vratila 2016. godine. Posljednjih godine živjela je u Ateni gdje je i preminula.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene