velika tuga

Kraljica Elizabeta se oprostila od još jedne voljene osobe, bila je uz nju u najvažnijim životnim trenucima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bliska prijateljica kraljice Elizabete, Diana Maxwell, preminula je četiri dana nakon Božića.

Samo nekoliko tjedana otkako je izgubila blisku prijateljicu Ann Fortune FitzRoy, preminula je još jedna draga osoba kraljice Elizabete. Daily Mail piše kako je četiri dana nakon Božića u 91. godini umrla Lady Farnham, Diana Maxwell, kraljičina bliska prijateljica koja je dugi niz godina bila uz nju.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 6 I on je samo čovjek Kralj Charles dobio je čast odraditi nešto zbog čega nije mogao suzdržati suze, njegove fotografije sve su rastužile

"Kraljica je jako tužna zbog njezine smrti. Svi su voljeli Lady Farnham. Imala je odličan smisao za humor, a bila je glamurozna i privlačna žena. Ovo je bila jako teška godina za kraljicu. Prvo je izgubila supruga, princa Philipa, a zatim su otišle i njezine dvije bliske prijateljice", rekao je izvor za britanske medije.

Diana Maxwell je inače bila u braku s Barryjem Maxwellom, barunom Farnhamom, koji je preminuo 2001. godine. Bila je uz kraljicu u brojnim ključnim trenucima i jedna je od rijetkih osoba kojima je Elizabeta II. uvijek vjerovala. Podržalaje kraljicu i na njezinu dijamantnom jubileju 2012. godine te je umjesto princa Philipa cijelo vrijeme bila uz nju.

Lady Farnham je desetljećima jedna od najbližih kraljičinih osoba, a mnogi kažu kako će se Elizabeta II. teško oporaviti od ovog velikog gubitka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +1 Petar Grašo - 2 Celebrity Petar Grašo se pohvalio kako je dočekao 2022. godinu pa otkrio da je oborio rekord, na sve je reagirala i Severina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene