nije se probudila

Iznenada preminula glumica iz popularne australske serije koja se gledala i u Hrvatskoj, imala je samo 34 godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miranda Fryer koja je kao dijete glumila u seriji "Susjedi" preminula je u snu, a vijest o smrti potvrdila je njezina shrvana obitelj.

Australska glumica Miranda Fryer, koju smo gledali popularnoj seriji "Susjedi", iznenada je preminula u snu u dobi od 34 godine.

Uzrok smrti još nije otkriven, a njezina obitelj je za TV Tonight kazala kako je Miranda imala probleme sa srcem.

Mlada glumica se veselila osnovati obitelj sa svojim suprugom Arthurom Pothitisom za kojeg se udala u studenom 2020. godine.

"Prave srodne duše, Miranda i Arthur planirali su osnovati obitelj, no jedan da prošli tjedan ona je otišla spavati i nije se nikada probudila. Ne znamo zašto. Imala je neke zdravstvene probleme sa srcem, možda je njezina predivna osobnost bila jednostavno predobra za ovaj svijet. Mi koji smo je najviše voljeli zauvijek ćemo čuvati sjećanje na nju i nikada nećemo prestati tugovati", stoji u priopćenju koje je izdala njezina obitelj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli erinsborough news 🏡🇦🇺 (@erinsboroughnews)

Inače, Miranda je ulogu u australsoj sapunici "Susjedi" dobila kada je imala samo 18 mjeseci i tako je postala prva dječja zvijezda koja je dobila ugovor u seriji, a djevojčicu Sky Mangel igrala je do 1991. godine. Kasnije se povukla iz glume te se školovala za medicinsku sestru.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene