činilo se da su sretni

Okončao je kratku romansu s 20 godina mlađom kolegicom, no pred njima je tek jako neugodan period

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise i Hayley Atwell prekinuli su vezu, no bivši par mora i dalje surađivati zajedno zbog snimanja filma "Nemoguća misija".

Tom Cruise i njegova 20 godina mlađa kolegica Hayley Atwell zaljubili su se na setu novog nastavka iz serijala filmova "Nemoguća misija", no čini se kako je njihovoj romansi došao kraj.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Tom Cruise I Tom je imao posebnu podršku! Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

"Zajedno su prošli kroz intenzivan period snimanja, no iako se sjajno slažu, odlučili su ostati samo prijatelji. Tom ima previše obaveza i cijelo vrijeme putuje pa je i to jedan od razloga zbog čega njihova veza nije uspjela", rekao je izvor blizak glumcu za The Sun.

59-godišnji Tom i njegova 39-godišnja kolegica morat će nastaviti surađivati zajedno na novom filmu koji je pri kraju snimanja, a njihovi poznanici kažu kako bi im to moglo biti i pomalo neugodno.

Paparazzi su ih jedno vrijeme pratili u stopu, a razišli su se dva mjeseca otkako su odlučili ne skrivati više svoju vezu. Sada već bivši par zajedno je bio na Wimbledonu proteklog ljeta, a njihovi dodiri i osmijesi jasno su dali do znanja da su par. "Tom i Hayley zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za tada za The Sun izvor s filmskog seta.

Podsjetimo, Tomovu braku s Katie presudila je njegova kontroverzna scijentološka vjera zbog koje se ona 2012. godine iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćer Suri. Glumac od tada navodno nijednom nije vidio kćer, jer mu vjera brani druženje s njom jer nije scijentologinja.

Prije Holmes bio je oženjen za Nicole Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su posvojili sina Connora i kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve i danas zato ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers (65), a s njom se vjenčao 1987. godine. Razveli su se tri godine kasnije, a navodno ga je upravo ona uvela u scijentologiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene