"Bio je premoren"

Umjesto svadbe – neočekivani prekid: Holivudski šarmer nogirao pjevačicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac za kojim luduju žene diljem svijeta ponovno je slobodan. Robert Pattinson nakon tri godine prekinuo je s FKA twigs.

Još jedan iznenadni prekid šokirao je svjetsku scenu. Nakon tri godine veze prekinuli su Robert Pattinson i FKA twigs. Par je prohodao u rujnu 2014., a samo nekoliko mjeseci kasnije pale su i zaruke.

Pogledaj i ovo Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Skandali iza njega? Zločesti dečko Hollywooda rođendan je proslavio s najvažnijom ženom u svom životu

Fatalni Robert, na kojeg žene padaju još od "Sumraka" u kojem se proslavio ulogom seksipilnog vampira, inicirao je prekid. "Posljednjih mjeseci provodili su sve manje vremena zajedno. Počeli su se odvajati, a Rob je premoren od svega. Razvrgnuo je zaruke i rekao prijateljima da su prekinuli. S obzirom na zajedničku prošlost, jedno prema drugome još uvijek gaje snažne osjećaje", kazao je izvor blizak paru.

Dodao je i da je njihova situacija bila prilično komplicirana. "Nije funkcioniralo među njima i oboje su znali da više ne mogu opstati kao par", zaključio je izvor za The Sun.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene