razišli se

Ljubav s Anom nije potrajala: Ivan Herceg opet je slobodan?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Herceg nakon samo nekoliko mjeseci navodno je odlučio okončati svoju vezu s glumicom Anom Majhenić.

Ivan Herceg, čini se, ponovno je solo. Šuška se kako je jedan od naših najpoželjnijih glumaca prekinuo vezu s kolegicom Anom Majhenić. Romansa između njih navodno je planula na setu serije "Zlatni dvori", a iako svoju vezu nikada nisu javno potvrdili, objavama na društvenim mrežama dalo se naslutiti da slobodno vrijeme provode zajedno. Da je njihova veza ozbiljna moglo se zaključiti i početkom travnja kada je Ivan je s Anom stigao u Istru kako bi joj pružio potporu uoči kazališne predstave.

Pogledaj i ovo Tajna vjenčanja (FOTO: Pixell) Inkognito Vjenčanja u tajnosti: Poznati Hrvati bježe od medija, a evo zašto je to tako

No, nakon nešto više od četiri mjeseca izgleda da su se odlučili razići. I to bez ikakve pompe. Vijest o prekidu Ivan Herceg nije potvrdio, ali ni demantirao. "Nemam komentara. Trenutno vozim prema moru pa ne mogu pričati", kratko je za Dnevnik.hr izjavio Herceg.

Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato, no u kuloarima se može čuti da je Ivan okončao zbog bivše djevojke Anite Dujić, pišu u tiskanom izdanju 24 sata. I Majhenić je, prije nego što se počela viđati s Hercegom, bila u dugogodišnjoj vezi s novinarom Arsenom Oremovićem.

Hoće li se doista vratiti bivšoj ljubavi pokazati će vrijeme, no sigurni smo da su ovu vijest s oduševljenjem dočekale Ivanove brojne obožavateljice koje će od jeseni šarmantnog glumca moći gledati i u dramskoj seriji Nove TV "Čista ljubav". Ivan u seriji tumači lik Tome, a upravo u seriji čekaju ga nove ljubavne zavrzlame sa Sonjom koju igra mlada glumica Tara Rosandić.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene