Pred novinarima i žirijem

Oduševili su sve: Zvijezde i njihovi partneri pokazali što su dosad naučili za show "Ples sa zvijezdama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata su imena žirija i svih kandidata showa "Ples sa zvijezdama" koji su danas službeno predstavljeni javnosti.

U studiju Jadran filma danas je održano predstavljanje showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV za novinare, a započelo je plesnom točkom profesionalnih plesača koje ćemo ove sezone gledati na malim ekranima od 17. ožujka.

Pogledaj i ovo Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Probe u tijeku Priprema, pozor: Lijepa glumica pokazala kako se priprema za "Ples sa zvijezdama"

Na pozornici su im se uskoro pridružile i naše zvijezde sudionici showa, njih 11. Odjeveni i našminkani kao za nastup, plesni parovi pokretima su oduševili sve prisutne, a s njima je zatim zaplesao i žiri koji čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Oni su jutros prvi put sjeli i u svoje sudačke fotelje iz kojih će iz epizode u epizodu ocjenjivati plesne parove koji se svi fantastično slažu, ali i svi priznaju koliko su naporno svakodnevni višesatni treninzi.

Iako smo saznali kako na treninzima zna biti malih svađa i trzavica, ali i suza, svi kandidati ističu kako nimalo ne žale što su dio ovog plesnog spektakla te kako nakon mjesec dana vježbanja vide itekakve pozitivne promjene na svojim tijelima.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene