Okupila se hrvatska društvena krema:

Hasanbegović gledao Frljićevu predstavu, Ornela Vištica pozirala s Bernardićem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

. Frljić je djelo postavio kao metaforu današnje Hrvatske. Na premijeru su stigli brojni poznati, bilo je i političara, odvjetnika, umjetnika...

Satiričko kazalište Kerempuh u petak je otvorilo novu kalendarsku godinu premijerom djela "Šest likova traži autora" Luigija Pirandellija, u režiji i adaptaciji Olivera Frljića. Frljić je djelo postavio kao metaforu današnje Hrvatske. Na premijeru su stigli brojni poznati, bilo je i političara, odvjetnika, umjetnika... Među njima su se našli i Zlatko Hasanbegović, Predrag Matić, Mirando Mrsić, Milanka Opačić, Mani Gotovac, Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, Igor Mandić i Davor Bernardić.

Pogledaj i ovo Linda Begonja (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) prvi put nakon provale Glumica otvoreno o životu uz Frljića: "Živim u strahu. Teško je to shvatiti..."

Glumica Ornela Vištica posjetila je premijeru i pozirala u društvu čelnog čovjeka SDP-a, a zajedno su stigli poznati par Jadranka Slovković i Čedo Prodanović. Pozirali su u društvu Ante Nobila. Premijeru su posjetile i glumice Ecija Ojdanić, Ivana Roščić te Iva Visković.

U predstavi su nastupili Linda Begonja, Vilim Matula, Damir Poljičak i Branka Trlin. Redatelja igra novopridošli član Kerempuhova ansambla Jerko Marčić, a ostatak glumačke družine Mia Anočić Valentić, Tihana Lazović, Ozren Opačić, Borko Perić, Matija Šakoronja te vanjski suradnici Kim Končar, Karlo Mlinar i Filip Sertić. Mladi glumci Roko Sikavica i Iva Šimić nalaze se u ulogama Dječaka i Djevojčice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene