Ubili su romantiku

Predbračni ugovori slavnih: Seks četiri puta tjedno i ostali neobični zahtjevi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S obzirom na broj razvoda i kratkih brakova u Hollywoodu, ne čudi da se slavni parovi često odluče osigurati do posljednjeg detalja predbračnim ugovorom.

Razvodi u Hollywoodu više nisu iznimka nego pravilo. Stoga ni ne čudi da se slavni prije nego što izgovore "sudbonosno da" dobro osiguraju u slučaju da njihova ljubav jednostavno pukne. No neki zahtjevi nisu samo pretjerani, nego i pomalo bizarni.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Jay Z i Beyonce

Prije nego što su se zavjetovali na vječnu ljubav, pop zvijezde Beyonce i Jay Z pravno su se obvezali na konkretne stvari. Naime, u predbračnom ugovoru koji je par potpisao, reper se obavezao da će platiti po pet milijuna dolara supruzi nakon svakog porođaja, a u slučaju razvoda, Beyonce bi dobila po milijun dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

Jessica Biel i Justin Timberlake

Netom prije njihova vjenčanja šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Jessica mora dobiti pola milijuna dolara u slučaju da ju pjevač prevari. Razlog njezina straha je, navodno, što ju je Timberlake već pri početku njihove veze prevario s glumicom Olivijom Munn.

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Reality zvijezda u svom predbračnom ugovoru imala je brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola milijuna dolara za svaku godinu braka, 5 000 dolara mjesečno za odjeću, 1 000 dolara za kozmetičke tretmane te karte za utakmice LA Lakersa za cijelu svoju obitelj.

Nicole Kidman i Keith Urban

Country pjevač godinama se borio s ovisnošću o kokainu, a uoči vjenčanja s glumicom Nicole Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno "zastrani". U prva četiri mjeseca braka s Nicole pjevač se treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brooke je, naime, "zaradila", 500 000 dolara čim je Sheenu rekla "da". U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300 000 dolara za svaku godinu braka. Pripalo joj je i 100 000 dolara za preseljenje te automobil koji su zajedno vozili prije razvoda.

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od "najluđih" u Hollywoodu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubu, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benove imovine ako je prevari. Glumac se je pak ugovorom htio osigurati "seks najmanje četiri puta tjedno". Afflecku bi zbog ugovora, navodno, pripalo 5 milijuna dolara Jenniferine zarade čim bi izrekao "sudbonosno da". Na kraju, slavni je par ipak raskinuo zaruke nakon dviju godine veze.

Elin Nordegren i Tiger Woods

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni se ugovor i više nego isplatio. Profesionalni igrač golfa Tiger Woods Elin je prevario s desecima žena 2009. godine. Kada je njegova supruga predala zahtjev za razvod, Woods je s timom odvjetnika uspio promijeniti neke klauzule iz ugovora. No Elin je iz braka svejedno otišla "teža" za 100 milijuna dolara, a šuškalo se da je prvotna računica iz ugovora bila barem dvostruko veća.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene