uznemirio ih novi istup

Zaposlenici Buckinghamske palače bijesni na princa Harryja i Meghan, zahtijevaju od njih jednu stvar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djelatnici Buckinghamske palače pozvali su Harryja i Meghan da se odreknu svojih titula te su njegov posljednji intervju nazvali bezobzirnim.

Nekolicina djelatnika Buckinghamske palače pozvala je princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle da se odreknu svojih kraljevskih titula nakon novog intervjua koji je Harry dao za podcast Daxa Sheparda prije nekoliko dana. Izvori iz palače tvrde kako je Harry bezobzirno napao svoju obitelj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Smatraju kako je princ izdao čitavu svoju obitelj, a posebno im nisu dobro "sjele" optužbe protiv princa Charlesa, kraljice Elizabete i princa Philipa. Naime, Harry je rekao kako je njegov otac princ Charles patio zbog odgojnih metoda kraljice Elizabete i princa Philipa pa se zato ponašao prema svojoj djeci onako kako su se njegovi roditelji odnosili prema njemu, što je nazvao genetskom boli te je naglasio kako će učiniti sve kako to ne bi prenio na svoju djecu.

"Mnogi komentiraju kako ne mogu vjerovati da je Harry to učinio, pogotovo zbog činjenice da je princ Philip pokopan prije tek nekoliko dana. Provlačiti svog djeda na taj način po medijima šokantno je i bezobrazno", tvrde izvori bliski palači. Smatraju kako ne bi trebao imati ni kraljevske titule, kada već toliko prezire svoju obitelj i instituciju u kojoj je odrastao.

"Trebali bi postati samo Harry i Meghan. I ako odbiju to napraviti, neka onda objasne zbog čega je tako", ljutito komentiraju iz palače.

Tijekom 90-minutnog intervjua Harry je, među ostalim, priznao je da je i ranije htio napustiti "firmu" te je svoj život s kraljevskom obitelji opisao kao mješavinu "Trumanova showa" i zoološkog vrta. Dotaknuo se i majke, princeze Diane. "Pogledajte što su napravili mojoj mami, kako ću se ikada skrasiti i imati obitelj kad znam da će se to opet dogoditi?" kazao je Harry u intervjuu.

Uz to Harry je izazvao i bijes Amerikanaca nakon što je Prvi amandman opisao kao nakaradnu šalu i kritizirao jedan od temeljnih principa SAD-a, a to je sloboda govora.

Na društvenim su se mrežama brzo pojavile reakcije, a mnogi su istaknuli da je Harry zapravo gost u njihovoj zemlji i da se slobodno može vratiti u Veliku Britaniju ako mu se ne sviđa u Americi.

"Uskoro neće biti poželjan ni s jedne strane bare", zaključio je britanski političar i glavni kreator Brexita Nigel Farage.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene