TOTALNI DEBAKL

NIJE KAO MELANIJA Podbacila jedna od najmoćnijih Trumpovih suradnica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svečanost je prošla bez velikih zvijezda. Najpoznatiji gost iz Hollywooda bio je tek John Voight.

Uz Donalda Trampa, glavna zvijezda inauguracije bila je njegova supruga Melania. Sve oči bile su uprte u njezinu odjevnu kombinaciju. Jednobojni svjetloplavi komplet Ralpha Laurena mnoge je podsjetio na stil jedne od najpoznatijih prvih dama SAD-a - Jackie Kennedy.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Pohvale je za modni izbor dobila i bivša prva dama, Michelle Obama za svoju jednostavnu, ali elegantnu tamocrvenu haljinu s pojasom. Melania joj je pri prvom današnjem susretu uručila poklon iz poznate zlatarnice Tiffany koja se nalazi u Trumpovu tornju u New Yorku.

Pod povećalom su bila i Trumpova djeca. Kći Ivanka, miljenica američke javnosti, u društvu supruga Jareda Kushnera koji će iako demokrat u Bijeloj kući biti savjetnik predsjedniku, došla je u bijelom kaputu, baš kao i mlađa sestra Tiffany. Bolje polovice poveli su Eric i Donald Trump Mlađi, dok je 10-godišnji Barron na trenutke izgledao kao da se dosađuje.

Na inauguraciju je došlo i nekoliko bivših predsjednika. 92-godišnji Jimmy Carter sa suprugom Rosalynn, George Bush Mlađi i supruga Laura. Bush Stariji propustio je svečanost zbog narušenog zdravlja. No zato je stigao Bill Clinton u društvu supruge Hillary, ljute Trumpove suparnice iz kampanje. Iako je došla sa smrknutim izrazom na licu, kada je izašla na binu među svečane uzvanike, navukla je osmijeh.

Svečanost je prošla bez velikih zvijezda. Najpoznatiji gost iz Hollywooda bio je tek John Voight. Za najveći modni gaf inauguracije u trobojnoj kombinaciji pobrinula se Kellyanne Conway, moćna žena koja je bila direktorica Trumpove kampanje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene