Lijep detalj, no...

SIGURNO JE BOLJELO Poznate žene s pirsingom na bradavicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svijetu postaje sve veći trend ukrašavanja tijela. Mnogi poznati odlučuju se za pirsinge i to na bradavicama.

Sve je veći trend ukrašavanja tijela poznatih osoba. Ukrasiti tijelo mogu na stotine načina, ali neki poznati jednostavno ne mogu odoljeti postavljanju pirsinga i to na bolnim mjestima.
Neki poznati pirsing postavljaju na licu i kod nekih ljudi je to svakako lijep detalj, no ovi su se celebritiyji odlučili pirsing postaviti na posebno bolno mjesto-bradavicu.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) I to treba znati! Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu

Prva na našemu popisu je svakako američka pjevačica Christina Milian. Iako je u svojim ranim godinama odavala stil dobre i slatke djevojčice, čini se kako je odlučila promijeniti imidž te postati opasnom. U opuštenoj odjeći i sa pirsinzima na bradavicama, Christina uvijek izgleda jednako.

I mlada dizajnerica, glumica i manekenka Amber Rose nije mogla odoljeti pirsingu. Uvijek ju prepoznajemo po kratkoj kosi, brojnim tetovažama i otkačenom stilu.

Jedna od najpoznatijih američkih reality zvijezda, Kylie Jenner takiođer je odlučila ukrasiti svoje tijelo ovim detaljem.

Black Chyna poznata je američka manekenka, a više ju poznajemo kao zaručnicu Roba Kardashiana. Manekenka je trenutačno trudna pa se mnogi pitaju kako će dojiti svoje dijete. 

Ni ljepotica sa Barbadosa, Rihanna nije mogla odoljeti ovome trendu. Iako je ponekad imala svojih neobičnih ispada, od početka svoje karijere promovira muškobanjasti stil. Čini se kako ljubiteljica svega modernog nije mogla zaobići ovakav pothvat.

Iako je na nekim slikama itekako vidljivo, celebritiyji ponekad zakamufliraju svoje pirsinge pa su teško uočljivi. 

Pročitajte i priču o seksi Hrvatima (bez krpica) na moru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene