Uživali na koncertu

STIGAO I OREŠKOVIĆ! Biebera slušao sa suprugom i kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert Justina Biebera nisu propustila ni domaća poznata lica.

Još se uvijek osjećaju posljedice Biberomanije u Hrvatskoj koja je jučer dosegla svoj vrhunac spektakularnim koncertom u Areni. Iako mnogi smatraju da su Bieberova publika samo tinejdžerice, na koncertu je bilo i ozbiljnije publike među kojom su se našla i neka poznata lica. Doduše, svi oni bili su pratnja svoje djece.

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Najveću pozornost svojom pojavom plijenio je bivši premijer Tihomir Orešković koji je na koncert stigao u društvu supruge Sanje i kćeri.

OVDJE pročitajte što je Justin noćas pio, te što je radio jutros u Zagrebu.

Jedan od Bieberovih fanova je i Jole koji je na koncert stigao u društvu supruge Ane i dvije kćeri. Fotografijom obitelji uoči koncerta splitski glazbenik pohvalio se na svom Facebooku.

Koncert nisu propustili ni omiljeni glumci Rene Bitorajac i Ecija Ojdanić. "Da mi je netko rekao da će me kćer dovući na koncert Justina Biebera rekla bih mu da se najeo ludih gljiva, kadli... Ljubav čini čuda", napisala je popularna glumica uz selfie s koncerta na kojem pozira s kćeri Cvitom.

 

Da mi je NETKO rekao da će me kćer dovuci na koncert Justina Beibera , rekla bih mu da se najeo ludih gljiva , kadli... #ljubavčiničuda #mother&daughterlove #pubertetkucanavrata

A photo posted by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Nekadašnje TV-lice Hamed Bangoura na koncert je stigao u društvu kćeri. Iako priznaje da nije Bieberov fan, o pjevaču koji je zaludio svijet ima samo riječi hvale.

"Radi se o izvođaču koji je jako mlad ušao u tu cijelu priču. Očito je ispekao zanat. Na kraju krajeva dosta je promijenio svoj stil od samog početka i mora se priznati da mu dobro ide", kazao nam je Bangoura. Od koncerta je, kako kaže, očekivao fer nastup koji će opravdati visoku cijenu ulaznica.

Prisjetio se Hamed i svoje mladosti i priznao da se tada slušala potpuno druga glazba. "Mi smo bili rock and roll generacija. Meni je bilo bitno vidjeti Stonese, Gunse i Nirvanu. Što se tiče pop-grupa bio sam na koncertu "New kids on the block" u Parizu. Jako me zanimao taj fenomen boy bendova i zaista su mi pružili vrhunski nastup", sjeća se Bangoura.

Na koncert je stigla i bivša pjevačica, a današnja PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić. "Jako cijenim to što radi i što je postigao i kako se razvio i glazbeno i fizički (smijeh). Očekujem pravi show! Da vidim kako to Amerikanci rade i kako se to treba raditi", kazala je Lana uoči koncerta na koji je stigla u društvu osmogodišnje kćeri Kiare. "Ostarila sam. Došlo je vrijeme da ja s djetetom idem na koncert", kroz smijeh je rekla Lana.

 

@justnbieber

A video posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Za razliku od kćeri, Lani su u djetinjstvu idoli većinom bile domaće zvijezde. "Kad sam bila stara kao moja Kiara jako sam voljela Ljiljanu Nikolovsku i Doris Dragović. Ona mi je bila baš top. Ali onda kad sam već malo odrasla kad je izašao od Madonne "Like a Virgin" i od Mariah "Without you" to su bili moji nepoderivi materijali za slušanje", otkriva Lana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene