sportaši, glumci, pjevači...

Poznati Hrvati partijali na Ultri: Među viđenima i nekoliko neočekivanih lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojna poznata lica nisu propustila posljednju večer Ultra Festivala na Poljudu.

Posljednja večer Ultra Europe Festivala okupila je brojne partijanere iz cijelog svijeta, a u glazbenom spektaklu na Poljudu uživali su i brojni poznati Hrvati. Među njima bila su i neka lica koja ne viđamo tako često.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić - 2 ''Mom čoviku...'' Splitska glumica za ovako emotivnu čestitku ima poseban povod: ''Kako je lijepo vidjeti da netko ljubav gleda na ovakav način''

Jedna od najenergičnijih partijanerica bila je glumica i fitness trenerica Ana Gruica koja se na Ultri zabavljala u društvu svojih dragih kolega i prijatelja Ive Perkušića i Slavka Sobina.

U nastupu Afrojacka, jednog od najplaćenijih svjetskih DJ-a prema Forbesu, uživao je i košarkaš Dario Šarić, ali i Joško Čagalj Jole sa suprugom.

Spektakl u rodnom gradu nisu propustili ni Petar Grašo i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara. Ipak, najviše pozornosti plijenio je pijanist Maksim Mrvica kojeg nemamo često priliku viđati na javnim događanjima.

Podsjetimo, Ultra se nakon tri dana na splitskom Poljudu seli na otoke Hvar, Brač i Vis, a u Split se ponovno vraća za godinu dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene