ostani doma s obitelji!

Poznati Hrvati čestitali Uskrs, Maja Šuput podijelila objavu u svom stilu i nasmijala obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković, Marko Grubnić, Katarina Baban, Indira i druge osobe iz javnog života čestitale su pratiteljima ovaj blagdan i istaknule da ostanu doma s obitelji.

Mnogi poznati Hrvati iskoristili su i ove godine društvene mreže kako bi poželjeli pratiteljima sretan Uskrs i otkrili kako izgleda njihov dom u blagdanskom ozračju. Usto su još jednom poručili svima da ostanu doma i paze na sebe. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica evo kako ga obilježavaju Što domaćim zvijezdama predstavlja Uskrs? ''Obitelj na okupu, a i definitivno mir i zahvalnost'!'

"Neka vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život. Neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka vam ljubav bude oslonac, a sreća vječni pratilac. Ove godine ovaj dan je malo drugačiji. Moja mala Pia i ja želimo vam sretan Uskrs! Ljubite se, volite i čuvajte sebe i svoje bližnje. Šaljemo vam veliki poljubac", napisala je sportašica Sandra Perković koja je pozirala s djevojčicom Pijom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neka Vam radost USKRSNUĆA 🌟 vrati vjeru u ŽIVOT 🌸 , neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka Vam LJUBAV ❤️ bude oslonac, a SREĆA vječni pratilac 👭🏼. Ove godine ovaj dan 🐣 je malo drugačiji 🥰. Moja mala Pia 🌸 i ja želimo Vam sretan Uskrs! 🐰🐥 Ljubite se, volite i čuvajte sebe i svoje bližnje 💕. Šaljemo Vam veliki poljubac 😘 #SretanUskrs #HappyEaster #Sunday #Family #MyGirl #GirlThing #Love #Faith #Happiness #Together #TrueLove

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Poznati stilist Marko Grubnić u fokus je stavio svoj lijepo dekorirani stol i ljubimce, pomerance Caspera i Castra. "Sretan Uskrs dragi moji prijatelji. Nadam se da ste svi u svojim domovima, sigurni i zdravi. Uskrs je poznat kao simbol nade i novog života. Moramo svi vjerovati u dobro i okružiti se pozitivnom energijom jer ubrzo nas čeka novi početak ispunjen s puno sreće i veselih trenutaka s našim dragim prijateljima koje ćemo cijeniti više nego ikada. A do tada, ostanimo doma kako bi se iz ove situacije izvukli kao pobjednici. Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs", napisao je Marko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter my dear friends... 🐰🌸🐣🌺 I hope you are all home, safe and healthy...🏡 Easter is known as a symbol of hope, renewal, and new life... We have to believe in good, surround ourselves with only positive energy because very soon we gonna have a new beginning filled with a lot of happiness and cheerful moments with our dear friends which we will appreciate more than ever. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Until then, just for some time, let’s all stay home, so we can all get out of this situation as winners... From the sincerest part of my heart, and of course from my home, I wish you a happy and blessed Easter... 🥰 #StayHome 💞

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pratiteljima se na Instagramu uz lijepo dekorirani stol obratila i pjevačica i voditeljica Renata Končić poznatija kao Minea. "Dragi moji, želim vam miran i blagoslovljen Uskrs. Provedimo ga ove godine kako je i najljepše - doma s najdražima", istaknula je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, želim vam miran i blagoslovljen Uskrs 🧡🥚 Provedimo ga ove godine kako je i najljepše - doma s najdražima ❤ #sretanuskrs #happyeaster #čuvajtese #ostanidoma

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Pjevačica Indira Levak, koja je u izolaciji u svom zagrebačkom domu s mužem Miroslavom, kratko je čestitala te fotografirala pisanice na svom stolu. "Sretan Uskrs, dragi moji!", poželjela je obožavateljima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan Uskrs dragi moji!🙏❤️ #uskrs #happyester🐣

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Bojana Gregorić Vejzović s mužem Enesom Vejzović i djecom je odmjerila snage u tradicionalnom tucanju pisanicama. "Zdravlja, ljubavi, mir u duši, samo to, a to je zapravo sve što nam svima treba! Sretan Uskrs dragi ljudi", napisala je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zdravlja,ljubavi,mir u duši,samo to,a to je zapravo sve što nam svima treba!Sretan Uskrs dragi ljudi❣️ #easter #familyfirst #gratitude

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Katarina Baban, koja glumi u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi", također se pohvalila svojim uskrsnim stolom. "Sretan Uskrs, dragi moji! Najčudniji Uskrs ikad, ali najbitnije da smo živi i zdravi! A kad ovo prođe- sve ćemo nadoknaditi!", naglasila je glumica i modna dizajnerica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan Uskrs svima od Šuput Tatarinov family 🐰🐰

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja Šuput je u svom vrckavom stilu skupa s mužem Nenadom Tatarinovom čestitala Uskrs pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan Uskrs svima od Šuput Tatarinov family 🐰🐰

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Par je pokazao kako tuca pisanice pritom se smijući. "Sretan Uskrs svima od obitelji Šuput Tatarinov", napisala je pjevačica. Obožavatelji su komentirali kako sus supružnici genijalni.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Celebrity Publika i kritičari njegove filmove nazivaju glupima, no on se ne zamara: Vježba u dvorištu svoje vile i uživa u životu
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene