Sve je dogovorio

Procurili novi detalji oko Harryjeva dolaska na djedov sprovod, a konačno se zna i hoće li Meghan doći s njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry sve je dogovorio oko svog povratka kući zbog posljednjeg ispraćaja princa Philipa, a čini se da će putovati sam.

Princ Harry razgovarao je sa starijim članovima kraljevske obitelji u Londonu, dok planira povratak kući kako bi mogao nazočiti posljednjem ispraćaju svog djeda i princa Philipa, dok će njegova trudna supruga Meghan Markle navodno ostati u SAD-u, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Bit će to Harryjev prvi povratak u Veliku Britaniju nakon što se odrekao kraljevskog života i odselio se u Kaliforniju s Meghan i njihovim sinom Archiejem. Prema najnovijim informacijama ona će ostati u kalifornijskom domu jer je trudna i čeka djevojčicu koja bi na svijet trebala stići ovog ljeta, vijest je koja je potvrđena za Us Weekly.

"Meghan će ostati u Kaliforniji, liječnici su joj rekli da ne smije putovati. Prredaleki je to let i preporučaju joj odmor tijekom posljednjih mjeseci trudnoće", potvrđeno je. 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji kaže da je princ Harry već razgovarao s nekim članovima, uključujući i svog oca princa Charlesa i svoje sestrične, princeze Beatrice i Eugenie.

"Rekao je da želi biti sa svima i već je dogovorio povratak kući", izjavio je izvor za The Mirror.

Harry i Meghan odali su počast preminulom princu Philipu posvetivši mu objavu na službenooj web stranici njihove zaklade Archwell te mu zahvalili na svemu što je učinio i poručili mu da će im nedostajati.

Harryjev povratak u Veliku Britaniju bit će jedan od ključnih trenutaka za trenutačno podijeljenu obitelj čiji su odnosi narušeni, naročito nakon intervju koji su on i Meghan dali slavnoj voditelji Oprah Winfrey. Putovat će vjerojatno privatnim zrakoplovom iz svog doma koji se nalazi blizu Los Angelesa i pretpostavlja se da će mu možda biti omogućeno korištenje diplomatskih povlastica kako bi izbjegao uobičajne procedure vezane uz letove i karantenu zbog pandemije koronavirusa.

Britanski mediji prenose da će biti testiran na Covid-19 prije polaska iz SAD-a, a u Velikoj Britaniji će morati boraviti u petodnevnoj, umjesto u desetodnevnoj karanteni. Zasad nije poznato gdje će odsjesti tijekom boravka u Londonu niti koliko će se dugo zadržati nakon sprovoda.

Kraljica očekuje da njezini unuci kao i ostatak obitelji ostave sve probleme iza sebe, kao znak poštovanja prema pokojnom vojvodi od Edinburgha.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) +4 Kristen Stewart (Foto: Getty) Celebrity Mlada glumica uhvaćena sa svojom djevojkom u kupnji, čini se da su se dogovorile da taj dan neće obući grudnjake

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene