Poznate dame o ljubavi

Kako im je slava promijenila ljubavne živote: "Rekao mi je da nikad neću uspjeti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti žena u Hollywodu velika je borba. Ove žene dokazuju da ih slava ne oslobađa od neugodnih prvih spojeva i neodgovorenih poziva.

Biti žena u Hollywoodu velika je borba. Mlade i uspješne glumice dokazuju da ih slava ne oslobađa neugodnih prvih spojeva i neodgovorenih poziva.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve se mijenja VREMEPLOV Evo što su radili i kako su izgledali prije samo 5 godina

Emma Watson

"Ne idem na spojeve s poznatima i ne mislim da je to pošteno. Iznenadni i intimni detalji njihova osobnog života javni su kao izravni rezultat mene."

Jennifer Lawrence

"Nitko me nikada ne poziva van, usamljena sam svake subote navečer. Znam da dečki pokušavaju uspostaviti dominaciju, ali to vrijeđa moje osjećaje. Ja sam samo djevojka koja želi da budeš dobar prema meni. Osjećam kao da moram sresti čovjeka, s punim poštovanjem, koji već pet godina živi u Bagdadu i koji nema pojma tko sam."

Katy Perry

"Ne moraju biti poznati, iako postoji razina razumijevanja kad ste u istom poslu. Oni razumiju što znači kad ste umorni od showa ili vam je turneja iscrpljujuća ili je intervju otišao u krivom smjeru – oni jednostavno znaju umjesto da morate objašnjavati sve, a to može potrajati do dva, tri sata."

Selena Gomez

"Smatram da ljudi misle kako je glupo pozvati me na spoj. Nitko se ne bi htio upustiti u situaciju koja je pod povećalom javnosti. Zašto bi?"

Rihanna

"Sigurno će biti izazov kad se odlučim za vezu. Ali ne gubim nadu", piše Marie Claire.

Jennifer Aniston

"Ja sam ljudsko biće koje ima ljudsko iskustvo ispred svijeta. Voljela bih da nije pred očima javnosti. Pokušavam se izdići iznad toga."

Kendall Jenner

"Volim zadržati svoj privatni život za sebe. Istodobno pokušavam ne dopustiti da netko utječe na moj svakodnevni život. Ako želim izaći i uživati s prijateljem muškarcem, neću dopustiti da me paparazzi zaustave da živim svoj život i budem normalna osoba."

Lady Gaga

"Imala sam dečka koji mi je rekao da nikad neću uspjeti, da nikad neću biti nominirana za Grammy, da nikad neću imati napraviti hit. Rekla sam mu: "Jednog dana, kad ne budemo zajedno, nećeš moći naručiti ni šalicu kave ili jelo, a da me ne čuješ ili ne vidiš."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene