Tko bi rekao

Poznate osobe koje su priznale da su im simpatije nekad bile druge poznate osobe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što ostatak svijeta ludi za holivudskim faca, ima i onih koji isto tako lude za svojim kolegama. Ovu su neke poznate osobe koje imaju još poznatije simpatije.

Osim običnih ljudi koji obožavaju neke slavne osobe, pomno prate njihov život i lijepe njihove fotografije na zidove soba, otkriveno je da su i neki poznati ludi za svojim kolegama. Neka od najvećih imena Hollywooda upoznali su svoje idole iz mladosti, ali se još uvijek zacrvene kada ih sretnu na raznim događanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence obožava glumca Larryja Davida. Zvijezda filmova 'Igre gladi' ne krije svoje oduševljenje s velikim glumcem te je rekla da ga već jako dugo obožava i da mu je dala svoj broj kada ga je upoznala, ali da je nikada nije nazvao, što ga, barem po njoj, čini još privlačnijim.

Lena Dunham

Glumica Lena Dunham je bila ludo zaljubljena u TV voditelja Jimmyja Fallona i to mu je priznala u emisiji uživo. Prilikom gostovanja u njegovoj emisiji Lena je rekla da je za nju velika stvar što gostuje u emisiji iz više razloga, a najviše zato jer je u srednjoj školi bila toliko opsjednuta s njim da je to bilo pomalo ludo. Lena je nadodala da ga ne želi preplašiti, ali da postoji mnogo stvari koje mu već duže vrijeme želi reći i završila ispovijest s izjavom, 'napisala sam dramu u kojoj mi zamijenimo tijela i potom se zaljubimo'.

Adele i Rihanna

Pjevačice Rihanna i Adele međusobno se obožavaju. Adele ne skriva svoju ljubav prema Rihanni te je rekla 'ako bi me Rihanna htjela, ja bi ono napravila s njom, zgodna je'. Adele je rekla kako je Rihanna tijekom jednog nastupa nosila hlače i da ih je skinula i otkrila svoja savršena bedra te je Adele pitala svoje prijateljice osjećaju li se i one pomalo gay u tom trenutku. Ljubav je, čini se, obostrana jer je Rihanna prilikom dolaska na BRIT nagrade rekla da je došla samo uhoditi Adele. 'Nisam došla radi nagrada ili nastupa. Došla sam samo ponovo vidjeti Adele. Ona ne zna dubinu moje ljubavi prema njoj', izjavila je barbadoška ljepotica RiRi.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon je otkrila da je njezina simpatija bio Johnny Depp. Glumica je rekla da je bila jako zaljubljena u Deppa i da je trgala njegove slike iz časopisa i lijepila ih na zid. Glumica je uz smijeh nadodala da misli da Depp ne zna da je bila zaljubljena u njega, ali da ne vjeruje da bi ga to šokiralo jer je sigurna da glumac takve stvari često čuje.

Emma Roberts

Glumica Emma Roberts otkrila je o kome je maštala dok je bila mlađa. Roberts je rekla da bi mogla zvučati kao uhoda, ali da je bila opsjednuta s glumcem Jonathanom Taylorom Thomasom. 'Sjećate li se kad ste bili mlađi i kada ste imali simpatije za kojima ste jecali samo gledajući njihove fotografije na posteru? Toliko je intenzivna moja ljubav bila. Nekada sam satima radila kolaž slika od Jonathana Taylora Thomasa i još nekoliko ljudi. Bilo je malo jezivo. Mislim da sam skoro bila uhoda', priznala je glumica u jednom intervjuu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene