BEZ KROVA NAD GLAVOM

Mišina bivša nije jedina: I one su izbačene iz stana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su poznate i slavne osobe, nisu ostale pošteđene.

O nedavnom slučaju Anite Kovač, inače bivše supruge Miše Kovača raspisali su se brojni medji. Deložirana je iz vlastite kuće i restorana gdje živi 36 godina. Glumica Jadranka Matković proživjela je sličan scenarij. Glumica koja iza sebe ima brojne uloge, danas živi kao podstanar. Bolest ju je dovela do deložacije iz stana i s 2600 kuna mirovine i 300 kuna pomoći preživljava. Dostojanstvo joj je vraćeno putem akcije koju je pokrenula njezina prijateljica Tina Puhalo putem društvenih mreža. Više od desetak tisuća kuna uplaćeno je na njezin račun.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny i Mia Begović Veliko uzbuđenje Mia Begović oglasila se nakon vijesti da će postati baka, ono važno već je obavila: "Bit će toga još!"

Anita i Jadranka nisu jedine Hrvatice koje su imale problema s izbacivanjem iz kuće. Prije 10 godina slična sudbina pogodila je i Vlatku Pokos. Ljubav između Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos pukla je nakon godine dana provedenih u braku. Uslijed njihove žestoke svađe, Radeljak ju je tada navodno izbacio iz stana i odbio joj vratiti stvari. Slučaj je završio čak na sudu, a Vlatka je u tužbi navela kako joj nedostaje 27 bundi i kaputa, 20 pari gaćica, 30 haljina, 30 odijela, osam grudnjaka, dvije svilene spavaćice i ostali modni dodaci.

Poznatoj glumici Miji Begović također nije bilo lako nakon što je tri dana provela ispred kućnog praga. Naime, nakon povratka s Kostarike, bivši suprug obio je bravu te se uselio. Nemoćna nije mogla doći do svojih osobnih stvari. Nakon tri dana prosvjedovanja napustila je stan u Masarykovoj.

Borbu oko kuće vodio je i Dado Topić i to sa svojim nećacima. Završili su na sudu zbog kuće koju je Topić izgradio, ali je glasila na očevo ime. Nećaci su nagovorili njegovog oca da je prepiše njima, ali slučaj je u konačnici završio u pjevačevu korist.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene