Može li kraće?

Ove poznate dame vole nositi mini haljine koje malo pokrivaju, a ističu njihove atribute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian nedavno se požalila da se udebljala u karanteni, no višak kilograma baš i nije vidljiv. Kourtney, baš kao i njezina sestra Kendall Jenner, voli oskudne odjevne kombinacije.

Slavne dame često se drže onog pravila "manje je više", a postaje im sve teže iznenaditi svojim oskudnim modnim kombinacijama poput mini haljina.  

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Među njima je i pjevačica Jennifer Lopez, koja dane provodi u teretani i voli se hvaliti svojom savršenom figurom. Jennifer odlično izgleda u svojoj 51. godini i rastura u mini haljini. 

Kourtney Kardashian nedavno se požalila da se udebljala u karanteni od koronavirusa, no teško je primijetiti gdje se taj višak kilograma sakrio. Reality zvijezda oduševljava obožavatelje u oskudnim bikinijima na Instagramu, a i u kratkoj haljinici ističu se njezini atributi. 

Sofia Richie (21) ne mora se bojati da će dugo ostati sama ako je njezin prekid sa Scottom Disickom ovog puta konačan. Ranije je pokazala utegnuto tijelo u minijaturnom bikiniju, no ni crna mini haljina nije puno toga pokrila. 

Manekenka Irina Shayk (34) nedavno je viđena u šetnji New Yorkom u uskoj crvenoj haljini, pri čemu je izgledala besprijekorno. Bivša djevojka Bradleyja Coopera trenutačno ljubi trgovca umjetninama Vita Schnabela, a pri svakom izlasku u javnost mami uzdahe. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adventurin

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Manekenke Kendall Jenner i Emily Ratajkowski zbog svog posla jako paze na figuru koju često pokazuju na Instagramu u sićušnim bikinijima. Inače, Emily je neobičnije vidjeti obučenu nego u golišavim izdanjima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene