Prerani odlazak

Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Esada Okić, influencerica i fotografkinja iz Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama poznatija i kao Ters Bosanka, preminula je u 25. godini života prošle subote.

Mlada Esada Okić, influencerica i fotografkinja iz Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama poznatija i kao Ters Bosanka, preminula je u 25. godini života prošle subote, te svoju obitelj i obožavatelje zavila u crno. Pokopana je prošlog ponedjeljka u naselju Novi Miljanovci.

Pogledaj i ovo Paul John Vasquez (Foto: Screenshot) Nije mu bilo spasa Kolege su shrvani: Preminuo još jedan glumac iz popularne serije "Sinovi anarhije"

Kad se saznalo za smrt, nije se znalo od čega je nesretna instagramerica preminula, no sada se saznalo. Naime, uzrok smrti bio je srčani udar.

U međuvremenu se saznalo i kako je Esada bila kratko udana te kako je njezin suprug Ramo shrvan.

Esadin rodni Tešanj potresen je informacijama s obzirom na to da je istu večer kada je preminula objavljivala storije na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 11 tisuća ljudi. Samo nekoliko sati nakon što je objavila posljednji InstaStory - više je nije bilo.

Esada je inače završila studij Komunikacijskog fakulteta u Istanbulu te je tijekom studija osnovala nevladinu organizaciju Istanbul&I, volontirala u raznim nevladinim organizacijama i predavala engleski jezik. Zbog njezina talenta za fotografiju ugostio ju je i turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan 2016. godine, kao predstavnicu Bosne i Hercegovine.

Brojni prijatelji i obožavatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +5 Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Celebrity Svježe razvedena glumica pokazala gigantsko poprsje na crvenom tepihu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene