Tužna priča

Nazvala je prijateljicu pola sata prije smrti: Posljednji sati tragično preminule kćeri popularnog pjevača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peaches Geldof imala je samo 25 godina kada se predozirala heroinom.

Peaches Geldof od samoga rođenja bila je u centru pažnje medija s obzirom na to da je dijete Boba Geldofa i Paule Yates.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema misterija oko uzroka smrti Narkomanske šprice i heroin skrivala među slatkišima!

Sa samo 25 godina bila je udana, rodila je dvoje djece i od djevojke poznate po tulumarenju postala je predana majka i novinarka. Preminula je od predoziranja heroinom 6. travnja 2014. godine, a u ožujku bi proslavila tek 31. rođendan.

Peaches je samo nekoliko sati prije tragične smrti odradila kupovinu preko interneta, pretraživala je TV serije na YouTubeu te je pisala po svom profilu na Twitteru. Njezin se život ugasio zbog ovisnosti heroinom, za koju su svi njezini bližnju mislili da se riješila.

Njezino tijelo pronašao je suprug Tom Cohen, koji je tog vikenda bio kod svojih roditelja na drugom kraju Londona. Čim je ušao u kuću, vidio je Peachesino beživotno tijelo pored laptopa na krevetu. Njihov sin Phaedra u tom je trenutku imao tek godinu dana, a u tom se trenutku igrao u drugoj sobi. Bio je sam 17 sati, javlja Mirror.

Peaches je dvije i pol godine bila na odvikavanju od heroina, odlazila je na terapije i svi su mislili da je ovisnost iza nje. Tom je vjerovao svojoj ženi svaki put kada je bila na testiranju za droge jer je svaki put, prema njezinim navodima, test bio čist. Kasnije je tek saznao da mu je o svemu lagala.

Dva dana prije nego što je umrla Peaches je bila na večeri s najboljim prijateljima, istog vikenda bila je u kupovini te je uživala u vremenu koje je imala samo za sebe. Gledala je seriju "True Detective" te razgovarala s prijateljima i telefonski.

U nedjelju joj je svekar doveo njezina mlađeg sina te su razgovarali pola sata oko 17 sati. Kasnije je rekao kako mu ništa u vezi njezina ponašanja nije bilo čudno. Rekla mu je da radi na jednom članku, a nakon što je otišao, Peaches je objavila fotografiju s majkom Paulom Yates, koja je 2000. godine preminula od predoziranja heroinom. Oko 19 sati te večeri nazvala je prijateljicu i pretpostavlja se kako je to bio njezin posljednji razgovor. Tom je nazvao iste večeri, a nakon što mu se nije javila, nije bio zabrinut. Peaches je već onda bila mrtva.

Tom je počeo dizati paniku nakon što mu se ni jutro kasnije nije javila. Zamolio je susjede da provjere što se događa, a kako nije mogao doći ni do jedne informacije, požurio je kući, gdje je pronašao njezino tijelo.

Mrtvozornik je potvrdio kako je Peaches uzela fatalnu dozu heroina, no ne namjerno.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 +0 Amanda Knox (Foto: AFP) - 11 Celebrity Prije 13 godina optužili su je za ubojstvo cimerice, a sad se u bizarnom kostimu udala za dugogodišnjeg dečka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene