tužan dan

Kolege i prijatelji ispratili glumca Boba Sageta na posljednji počinak, svi su primijetili detalj koji je nosila njegova udovica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate kolege i prijatelji ispratili su glumca i komičara Boba Sageta na posljednji počinak, a svi su primijetili i kako njegova udovica vjenčani prsten nosi oko vrata.

Brojne poznate kolege i prijatelji ispratili su poznatog glumca i komičara Boba Sageta na posljednji počinak. Među okupljenima na groblju u Los Angelesu bili su Dave Chappelle, Jimmy Kimmel, Chris Rock, Jeff Ross i John Stamos, a više od 100 ljudi došlo mu je reći posljednje zbogom.

Pogledaj i ovo showbuzz velika tuga Poznati se u nevjerici opraštaju od svima znanog glumca, njegova smrt posebno je dirnula zvijezde serije koja je i danas obožavana

Sagetova udovica, novinarka Kelly Rizzo, nije susprezala suze na sprovodu, a mnogi su primijetili kako je na ispraćaju vjenčani prsten nosila na ogrlici oko vrata. "Bob mi je bio sve na svijetu. Potpuno sam slomljena i još ne vjerujem što se dogodilo. Jako sam dirnuta svom ljubavlju koju dobivam od njegovih prijatelja i kolega", rekla je početkom tjedna Kelly za časopis People.

Osim Kelly, iza Boba su ostale i njegove tri kćeri Lara, Aubrey i Jennifer, koje je dobio u prvom braku sa Sherri Kramer. Kelly i Bob vjenčali su se 2018. godine, nedugo nakon što su se upoznali preko Instagrama.

Podsjetimo, glumac i komičar Bob Saget je pronađen mrtav u hotelskoj sobi na Floridi, a imao je samo 64 godine. Sumnja se kako je preminuo od posljedica srčanog udara. Najpoznatiji je bio po ulozi u seriji "Puna kuća", a kolege iz serije oprostile su se od njega dirljivim riječima.

"Slomljen sam. Potpuno sam šokiran. Nikad neću imati prijatelja poput njega. Volim te puno Bobby", napisao je John Stamos, koji je između ostalih na sprovodu nosio i lijes.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) +7 Jelena Dokić (Foto: Instagram) Celebrity Naša sportašica potvrdila da je prekinula s dečkom nakon 19 zajedničkih godina: "Lagala bih kada bih rekla da sam dobro..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene