Velika tuga

Obitelj i prijatelji u suzama ispratili Damira Mihanovića Ćubija na posljednji počinak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Mihanović Ćubi na posljednji je počinak ispraćen na splitskom groblju Lovrinac.

Na splitskom groblju Lovrinac održan je posljednji ispraćaj glazbenika i zabavljača Damira Mihanovića Ćubija, od kojeg su se došli oprostiti članovi njegove obitelji i rodbine, stotine prijatelja, kolege i Splićani koji su ga voljeli.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Begaj, tata...'' Akijeva kći Edina ocu je posvetila dirljiv govor, a sin Kristijan suze nije mogao suspregnuti: ''Hvala ti, i samo da znaš...''

Među njima su bili Joško Čagalj Jole, Giuliano Đanić, Vedran Mlikota, Zlatko Dalić, Doris Dragović, Goran Karan, Tedi Spalato, Dražen Zečić, Vesna Dragojević, Tomislav Bralić i brojni drugi poznati s hrvatske estrade.

Ćubi je ispraćen uz taktove pjesme "Probudi me jutrom" klape Kumpanji, pjesme Olivera Dragojevića "Splite moj" te uz stihove pjesme Antuna Branka Šimića "Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda".

Posljednji televizijski nastup Ćubi je snimio za Novu TV 30. studenog. Te večeri nije se osjećao dobro, a u zagrebačkoj bolnici saznao je da boluje od zloćudne bolesti. Samo mjesec dana kasnije Ćubi je posljednji put zatvorio svoje oči u splitskoj bolnici, prvog siječnja u ranim popodnevnim satima, pred svojim prijateljem Giovannijem Kovačevićem, kojem je poručio da mu čuva obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene