Nikad prežaljeni

PRERANI ODLAZAK Ostvarili svoje snove pa otišli na vječni počinak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bili su jedni od najvećih glumačkih talenata, milijuni su ih obožavali diljem svijeta, a onda su prerano napustili ovaj svijet.

Hollywoodski glumci su oni kojima se svi dive jer su u moru talentiranih glumaca baš oni ti koji su se uspjeli probiti, ostvariti svoje snove i stvoriti uspješnu karijeru s kojom u paketu dolaze slava i novac. Tijekom povijesti filma vidjeli smo mnogo glumaca koji su nas prerano napustili, ali iza sebe su ostavili brojne filmove u kojima možemo uživati i u kojima ih se možemo prisjećati. Ovo su zadnji filmovi nekoliko glumaca koji su prerano otišli s ovoga svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Odrasla ispred kamera DJETINJSTVO IZ PAKLA Detalji o blizankama Olsen koje niste znali

Heath Ledger

Heath Ledger je bio jedan od najvećih talenata u filmskoj industriji. Iz Australije se preselio u Ameriku da proba ostvariti glumačku karijeru. Njegova najzapamćenija uloga je ona Jockera u Batmanu. Nakon snimanja Batmana Ledger je snimio film 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus' koji je ujedno i posljednji film glumca.

Paul Walker

Paul Walker je bio jedan od najomiljenijih glumaca Hollywooda i ostvario je brojne velike uloge. Počeo je glumiti još kao dijete, a prva uloga mu je bila TV reklama za 'Pampers'. 'Brze i žestoke' je počeo snimati 2001. godine te su mu upravo ti filmovi donjeli najviše slave. Zadnji film koji je snimio je 'Brzi i žestoki 7' iako film nije bio gotov kad je glumac poginuo.

Patrick Swayze

Patrick Swayze je bio živa legenda filmske scene poznat po ulogama snažnog, ali i romantičnog muškarca. Glumio je u brojnim filmovima od kojih se najviše pamti 'Prljavi ples', a sebi je zaradio titulu seks simbola. Zadnji film u kojem je glumio bio je 'Powder Blue'. Glumac je obolio od raka te je nakon nekoliko bezuspješnih operacija preminuo 2009. u dobi od 57 godina.

Bernie Mac

Bernie Mac je započeo karijeru kao stand-up komičar, a veliki uspjeh osigurala mu je uloga u filmu 'Oceanovih 11'. Glumac je dobio svoj sitcom 'The Bernie Mac Show' za kojeg je dobio i prestižnu nagradu Emmy. Zadnji film koji je snimio je bio 'Old Dogs'. Glumac je umro od zatajenja srca nakon komplikacija od upale pluća. Sahranjen je u Chicagu, a na njegov sprovod je došlo 7000 ljudi.

Robin Williams

Robin Williams je bio stand-up komičar i glumac kojeg su svi voljeli. Karijeru je započeo kao stand-up komičar u Los Angelesu i San Franciscu, a zatim je dobio ulogu u popularnom sitcomu Mork and Mindy. Njegova karijera je konstantno napredovala te je glumio u brojnim legendarnim filmovima. Zadnji film koji je Williams snimio je 'Noć u muzeju 3'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene