Baš tužno...

Samo mjesec dana prije iznenadne smrti snimao je posljednje scene za ''Seks i grad'', ovo su fotografije koje su tada nastale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Willie Garson snimio je posljednje scene na setu serije "Seks i grad" u kolovozu, a na svojoj ulozi Stanforda predano je radio.

Vijest o smrti američkog glumaca Willieja Garsona šokirala je njegove obožavatelje, ali i kolege s kojima je prije samo mjesec dana snimao scene za nove nastavke hit-serije "Seks i grad".

Pogledaj i ovo showbuzz Kojeg birate? Osvojili su ženska srca kao fatalni frajeri, a pogledajte ih DANAS!

57-godišnji Willie je predano radio na svojoj ulozi omiljenog Stanforda, a posljednji je put na setu viđen 2. kolovoza zajedno s glumcem Marijem Cantoneom, koji u seriji glumi njegovog supruga.

Posljednje fotografije prikazuju ga u ležernom izdanju kako odlazi u svoju glumačku prikolicu dok pijucka jutarnji čaj. Kasnije se presvukao u crno elegantno odijelo kako bi snimio scene, vjerojatno ni sam ne znajući da će mu ujedno biti i posljednje.

Prije samog početka snimanja nije krio koliko je uzbuđen što se ponovno vraća u svoj lik.

"Nisam imao osjećaj da ponovno krećemo, sve dok jučer nisam bio u garderobi. Bilo je sjajno, jučer sam pričao prijateljima kako sam na snimanjima nosio odjeću vrijednu oko 200 tisuća dolara", izjavio je Willie za US Weekly.

Prema pisanju stranih izvora, glumac je izgubio tešku bitku s rakom, a njegovi neutješni kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

U seriji "Seks i grad" pojavio se u 27 epizoda kroz šest sezona, i to u periodu od 1998. do 2004. godine. Njegov lik Stanford bio je blizak prijatelj Carrie Bradshaw. Osim u seriji, pojavio se i u oba nastavka istoimenog filma.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene