Nakon seks skandala

Više ga ne žele: Posljednja sezona bez glavne zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimanje posljednje, šeste sezone serije "Kuća od karata" započeti će iduće godine, no bez njezine glavne zvijezde, glumca Kevina Spaceya, suočenog s nizom optužbi za seksualno neprimjereno ponašanje.

Posljednja sezona serije "Kuća od karata" imati će osam epizoda. Snimanje započinje početkom iduće godine, no bez Kevina Spaceya koji se posljednjih mjeseci našao u središtu holivudskih seks skandala.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Milijunski pregledi Objavio bizarnu snimku: ''Želite me natrag? Istina će uskoro biti otkrivena''

"Snimanje započinje početkom 2018. godine, no bez Spaceya", kazao je glasnogovornik producentske kuće. Serija prati život i karijeru američkog političara Franka Underwooda, kojega je utjelovio Spacey i njegovu suprugu Claire. U središtu posljednje sezone bit će glumica Robin Wright koja u seriji tumači lik Claire Underwood. U petoj sezoni serijala postala je američka predsjednica.

Podsjetimo, dvostruki oskarovac Spacey u posljednjih se nekoliko mjeseci suočio s nizom optužbi za seksualno uznemiravanje svojih muških kolega, glumaca i redatelja. Nakon skandala javno je objavio da pripada gay populaciji. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene