Tuga velika

Posljednja objava na Instagramu supruge Johna Travolte baš tjera suze na oči, njezina smrt sve je šokirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednja objava Kelly Preston na Instagramu posvećena je Johnu Travolti i tjera suze na oči, baš kao i ona za njihovu posljednju godišnjicu braka koju su proslavili u rujnu prošle godine.

Smrt supruge slavnog glumca Johna Travolte, 57-godišnje Kelly Preston ostavila je javnost u šoku jer tek je nekoliko njoj najbližih ljudi znalo o teškoj bolesti s kojom se hrabro borila posljednje dvije godine.

Pogledaj i ovo showbuzz i on je bio na meti optužbi S tragičnom smrti sina nikad se nije pomirio, a dugo je tvrdio da je bio žrtva ucjene i teorije zavjere

Te dvije godine, a i one mnoge prije njih, Kelly je proživjela u sretnom braku s Johnom i njihovom djecom, a koliko ih je voljela, često je znala podijeliti na društvenim mrežama.

Njezina je posljednja objava na Instagramu ona iz lipnja ove godine, kada je objavila preslatku obiteljsku fotografiju povodom Dana očeva.

"Sretan Dan očeva najboljem tati kojeg poznajem, volimo te", napisala je Kelly uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s Johnom, 20-godišnjom kćeri Ellom i 9-godišnjim sinom Benjaminom, a uz nju je objavila i fotografiju sa sinom Jettom, koji je preminuo 2009. godine na Bahamima nakon što je zbog napadaja pao u kadi te udario glavom. Naime, Jett je bio autističan te je imao napadaje od rane životne dobi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Koliko je voljela Johna i bila zaljubljena u njega i nakon 29 godina braka, svjedoči i objava koju mu je posvetila prošle godine, na godišnjicu braka.

"Mom najdražem Johnu, najdivnijem muškarcu kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam bila izgubljena, strpljivo me volio i bezuvjetno. Nasmijao me više od bilo kojeg drugog ljudskog bića. Ti si tata iz sna i činiš život toliko zabavnim. Vjerujem u svoju ljubav prema tebi. Znam da ću s tobom biti dobro, što god da se dogodi. Volim te zauvijek i potpuno. Sretna ti 28. godišnjica braka", napisala je Kelly.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene