to je čak i očekivano!

Stigao još jedan dokaz koliko su si štetu nanijeli Meghan Markle i princ Harry, no s kraljevskom obitelji je drugačiji slučaj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i Harry izgubili su veliku potporu Britanaca otkad su u Americi, a naklonjenost prema njima se dodatno smanjila nakon intervjua s Oprah Winfrey i sprovoda princa Philipa. U isto vrijeme ostatku kraljevske obitelji popularnost je narasla i miljenica nacije je kraljica Elizabeta.

Meghan Markle i Harry nemaju više veliku podršku javnosti, a popularnost im se srozala do najmanje razine ikad nakon sprovoda princa Philipa. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kako piše Daily Mail, ankete pokazuju da Britanci osjećaju sve manje naklonosti prema supružnicima koji su ih naljutili prošlog mjeseca svojim intervjuom s Oprah Winfrey. Vjerojatno je na njihovo mišljenje utjecalo i to što Meghan nije došla na pokop princa Philipa s mužem Harryjem. 

Čak 49 posto Britanaca je reklo da im se princ više ne sviđa dok Markle nije draga 61 posto građana, pokazala je anketa YouGov. Kod prošle ankete situacija je bila bolja za sitni postotak. 

U isto vrijeme, popularnost ostatka kraljevske obitelji je narasla i kako britanski mediji ističu, a razlog je sigurno to što su prošli kroz teške trenutke, odnosno umro je princ Philip. 

Kraljica Elizabeta II. je napopularniji član obitelji i njoj je naklonjeno 85 posto Britanaca dok je prošli put brojka bila 80 posto. Nagli rast su zabilježili prinčevi Charles i Edward, a jako su popularni i dalje princ William i njegova supruga Kate Middleton. 

Prema najnovijoj anketi očito je kome su Britanci naklonjeni i kakvo mišljenje imaju o Meghan i princu Harryju, a kakvo o ostatku kraljevske obitelji. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) +2 Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikome nije bilo jasno kako je 17 godina stariji bankar osvojio bivšu dječju zvijezdu, rugali su im se i ismijavali ih od samog početka

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene