Skroz se opustila

Malo tko bi rekao da je ona pokćerka najmoćnije žene na svijetu, u strastvenim trenucima i s čašom u ruci paparazzima je bila savršena meta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pokćerka potpredsjednice SAD-a Ella Emhoff uhvaćena je u razmnjenjivanju nježnosti s dečkom Samom Hineom s kojim se otputila na odmor u Saint Tropez.

Američka manekenka u usponu Ella Emhoff poznata i kao pokćerka potpredsjednice SAD-a Kamale Harris, odmara u Saint Tropezu u društvu svog dečka Sama Hinea i ne brine previše o paparazzima koji su ih uhvatili u razmjenjivanju nježnosti.

22-godišnja Ella i 27-godišnji Sam uživali su na lukusznom plovilu i ispijali pjenušac kada su ih snimili paparazzi, ali čini se da se na njih nisu previše obazirali. Ona je u zelenom bikiniju istaknula svoju vitku liniju, ali i pokazala brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

Par je prvi put javnosti viđen u veljači ove godine, samo nekoliko tjedana nakon inauguracije američkog predsjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale gdje su za mladom Ellom svi okretali. Naime, Ella je imala upečatljivi stil na velikom danu svoje pomajke, a to su primijetili mediji te vodeći ljudi u modnoj industriji.

Ella inače studira umjetnost i modni dizajn, a nedavno se i sama  okušala u šetnji modnim pistama i poziranjima za naslovnice modnih časopisa. Kćer je supruga potpredsjednica SAD-a Douga Emhoffa koju je dobio u prvom braku s Kerstin Emhoff, kao i 26-godišnjeg sina Colea.

Mlada manekenka tek je krenula u poslovne vode, a mnogi joj predviđaju uspjeh.

"Ella predstavlja trenutačno vrijeme. Posebna je po svom stavu i radosti koja isijava iz nje", rekao je Ivan Bart, predsjednik agencije IMG Models. Dodao je kako ju je primijetio čim ju je ugledao prvi put na jednom predizbornom skupu. Kontaktirao ju je odmah te su krenuli u pregovore, a oduševljen je što je pristala da je upravo oni predstavljaju.

Kamalina pokćerka tako je stala uz bok najpopularnijim manekenkama na svijetu kao što su Gigi Hadid, Kate Moss i Gisele Bundchen, koje su također bile klijentice ove agencije. O svojoj pomajci je uvijek imala lijepe riječi, a često je govorila kako je Kamala Harris "najbolja pomajka na svijetu".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +11 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene