Svi su je primijetili!

Njezina pomajka postala je jedna od najmoćnijih žena svijeta, a ona sada dobila priliku za ostvariti svoj san

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Emhoff pokćerka je američke potpredsjednice Kamale Harris, a u centar pažnje došla je na jednom predizbornom skupu.

Pokćerka američke potpredsjednice Kamale Harris, 21-godišnja Ella Emhoff, potpisala je svoj prvi ugovor s modnom agencijom nakon što su se na inauguraciji Joea Bidena 20. siječnja svi okretali za njom. Naime, Ella je imala upečatljivi stil na velikom danu svoje pomajke, a to su primijetili mediji te vodeći ljudi u modnoj industriji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris kritike urodile plodom Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

Ella je inače kćer Kamalinog supruga Douga Emhoffa, koju je on dobio s prvom suprugom Kerstin. Trenutačno studira na prestižnom fakultetu Parsons u New Yorku, a specijalizitat će se za tekstilnu industriju. U pregovorima je s agencijom IMG Models, a pozvali su je na razgovor nakon što ju je karijera njezine pomajke gurnula pod svjetla reflektora.

Samo tjedan dana prije inauguracije imala je 50.000 pratitelja na Instagramu, a taj je broj u samo tjedan dana narastao na čak 300.000. Mlada manekenka tek je krenula u poslovne vode, a mnogi joj predviđaju uspjeh. "Ella predstavlja trenutačno vrijeme. Posebna je po svom stavu i radosti koja isijava iz nje", rekao je Ivan Bart, predsjednik agencije IMG Models. Dodao je kako ju je primijetio čim ju je ugledao prvi put na jednom predizbornom skupu. Kontaktirao ju je odmah te su krenuli u pregovore, a oduševljen je što je pristala da je upravo oni predstavljaju.

Kamalina pokćerka tako je stala uz bok najpopularnijim manekenkama na svijetu kao što su Gigi Hadid, Kate Moss i Gisele Bundchen, koje su također bile klijentice ove agencije. O svojoj pomajci je uvijek imala lijepe riječi, a često je govorila kako je Kamala Harris "najbolja pomajka na svijetu". U sjajnim je odnosima sa svojom cijelom obitelji, a najveća podrška u svemu oduvijek joj je stariji brat Cole (26).

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene