Hit je na Instagramu!

Luksuzan život kćeri srpskog pjevača: Muž joj ima zgradu u Dubaiju, obilazi egzotične destinacije i cijele godine ne izlazi iz badića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Topalović u Srbiji je poznata zbog svojeg oca, pjevača Milana Topalovića, a pažnju privlači i svojim luksuznim načinom života kojim se hvali na Instagramu.

Kći srpskog pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, svojim luksuznim načinom života privlači veliku pozornost javnosti.

Sredinom rujna udala se za biznismena Dragana Aleksića, za kojeg srpski mediji pišu kako u Dubaiju posjeduje zgradu od dvadeset katova, i koji radi sve kako bi usrećio svoju suprugu, pa je obasipa skupim poklonima, a zajedno putuju diljem svijeta te su medeni mjesec proveli na Sejšelima.

Helenu na Instagramu prati više od 250 tisuća ljudi, a tamo se redovito hvali luksuzom u kojem uživa i objavljuje fotke iz elitnih hotela, skupih restorana i dalekih, egzotičnih destinacija.

Na rijetkim fotkama na kojima ne nosi kupaći kostim pozira u izazovnim krpicama koje otkrivaju više nego što skrivaju, a za svoj izgled dobiva brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Topalović Aleksić (@helena_topalovic)

Dragan ju je zaprosio početkom rujna u španjolskoj Marbelli skupocjenim prstenom, kojim se ona pohvalila na društvenim mrežama, a nakon toga su uživali na Ibizi.

Srpsku javnost iznenadilo je što se vjenčanje odvilo već krajem istog mjeseca, pa se počelo šuškati da je Helena trudna, no glasine je negirala, a kako pišu tamošnji mediji, udala se u vjenčanici koju je iznajmila za oko 500 eura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene