Pogledajte fotke

Na svadbi najskupljeg dinamovca pjevali su Minea i Jole, a i među uzvanicima su bila neka poznata lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte fotografije sa svadbenog slavlja Marka Pjace i Marije Pavičić.

Nogometaš Marko Pjaca ove je subote oženio svoju dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić, a sada su stigle fotke s njihova svadbenog slavlja u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Došlo vrijeme! Ženi se bivši nogometaš Dinama, procurile su fotke s momačke na Sardiniji, a zna se i tko će mu biti kum!

Mladenci su fotkani dok su plesali prvi ples, a na svadbi su za glazbu bili zaduženi Minea i Jole. Mladenka je nosila elegantnu dugu vjenčanicu, dok je mladoženje odabrao klasično odijelo.

Među uzvanicima je bio i nogometaš Filip Krovinović, a Pjaca je ranije otkrio kako će mu kum biti još jedan nogometaš, Vlaho Veneti, koji je prošli je tjedan na Instagramu objavio fotografiju s njegove momačke te je tako i otkrio da se uskoro ženi.

Na društvenim mrežama isplivale su i snimke bakljade nakon samog vjenčanja, pa se čini kako zabave nije nedostajalo.

Marko i Marija zajedno su od ljeta 2017. godine, a javnost je za njihovu vezu saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu.

Inače, Pjaca je trenutni igrač Genoe CFC, gdje je na posudbi iz Juventusa, a prije pet godina je transferom iz Dianama u Juventus vrijednim 23 milijuna eura postao najskuplji dinamovac u povijesti te taj rekord drži i danas.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene