pogledajte snimku!

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte snimku druge proba srpske grupe Hurricane za Eurosong.

Djevojke iz grupe Hurricane koje ove godine predstavljaju Srbiju na Eurosongu s pjesmom "Loco Loco" odradile su svoju drugu probu za natjecanje na kojem nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja.

Pogledaj i ovo Raiven Poslušajte pjesmu! Susjedi su odabrali svoju predstavnicu za Eurosong, mnogi joj predviđaju dobar plasman: ''Ovo je remek-djelo!''

Odjevene u crne čipkaste kostime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić uspješno su izvele svoju zahtjevnu koreografiju, a proba je odlično prošla i vokalno.

Djevojke su i same na press konferenciji za medije potvrdile da su izuzetno zadovoljne svojom drugom probom, a otkrile su kako su napravile manje izmjene u outfitu i frizuri u odnosu na prvu probu, piše eurosong.hr.

"Jako smo zadovoljne probama i jedva čekamo svoj nastup", kratko je objasnila Ksenija, a cure su otkrile i kako im je Sanjino ranije eurovizijsko iskustvo pomoglo u pripremama za nastup.

"Sanja nam je dala puno savjeta. Rekla je da budemo svoje, čuvamo energiju i uživamo na pozornici te da će tako proći sve onako kako treba", kazala je hurikanka Ivana.

Srpski mediji su se raspisali i da se Sanja u Rotterdamu ne odvaja od talijanskog predstavnika na Eurosongu, pjevača Damiana Davida iz grupe "Maneskin".

Damiano je na svojem Instagramu objavio i njihovu zajedničku fotografiju preko koje je zalijepio sličicu zaručničkog prstena i napisao "idući korak".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskinxd🥴 (@damiano_my_moon)

Zato su Sanju na konferenciji za medije pitali je li se između nje i Talijana dogodila ljubav na što je ona odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on šest godina mlađi, na što su joj prisutni rekli da je to u redu, otkrio je izvor za srpski Kurir.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene