CELEBRITY SJAJ

Počinje 22. Sarajevo Film Festival - Robert De Niro stigao i izazvao eurofiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarajevo danas postaje omiljena destinacija za ljubitelje filmske umjetnosti. Na jednom mjestu tako će se okupiti filmski profesionalci, svjetske zvijezde, ljubitelji filma i sve osobe željne glamura.

Danas će crvenim tepihom na 22. Sarajevo Film Festivalu prošetat brojne zvijezde. Svečano otvorenje počet će filmom 'Taxi Driver', a sarajevskoj publici predstavit će ga slavni Robert De Niro.

Pogledaj i ovo showbuzz Sarajevo Film Festival DE NIRO OTKRIO TKO SU MU NASLJEDNICI: Sarkazam nije izostao!

Legendarni gluma doputovao je u petak poslijepodne u Sarajevo.
Točno vrijeme dolaska De Nira nije bilo najavljeno, a on se nakon što je doputovao privatnim zrakoplovom u društvu direktora SFF-a Mirsada Purivatre zaputio na ručak u jedan od restorana u središtu Sarajeva a nakon toga se uz velike mjere osiguranja zaputio u razgledavanje grada i njegovih znamenitosti.

 

A photo posted by Sarajevo Film Festival (@sarajevofilmfestival) on


Dolazak slavnog hollywoodskog glumca u glavni grad BiH izazvao je pravu euforiju a u njegovu čast taksisti u tom gradu na svojim su vozilima izlijepili velike postere s glumčevim likom.

De Niro koji je za svoje filmske uloge dva puta dobio najprestižniju nagradu Oscar dobitnik je priznanja "Počasno srce Sarajeva" koje će mu biti uručeno uoči otvaranja SFF-a u večernjim satima.

 

Najprestižnija regionalna filmska smotra bit će otvorena projekcijom obnovljene verzije filmskog klasika "Taksist" kojega je 1976. godine režirao Martin Scorsese, a u kojemu je De Niro imao glavnu ulogu.

'Siguran sam da će film izazvati veliku pozornost i da će se pamtiti', najavio je ranije ravnatelj festivala Mirsad Purivatra.

Kao i svake godine, natjecateljski dio SFF-a sastoji se od tri konkurencije - dokumentarnih te dugih i kratkih igranih filmova iz regije.

 

A photo posted by Sarajevo Film Festival (@sarajevofilmfestival) on

Ovogodišnje izdanje najznačajnije regionalne filmske smotre do 20. kolovoza publici će ponuditi 222 filmska ostvarenja iz 61 države kroz 18 različitih programskih cjelina.

Sarajevo će i ove godine zasigurno postati metropola odličnih filmova, ali i dobre zabave.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene