cura o kojoj se priča

Donedavno za nju nitko nije čuo, a sad je glavna zvijezda događaja koji okuplja samo svjetski poznate face!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Raducanu je pobjedom na US Openu od anonimke postala zvijezda, a sada se pojavila i na Met Gali gdje ju je osobno pozvala organizatorica događaja Anna Wintour.

Mlada britanska tenisačica Emma Raducanu postala je svjetska senzacija kada je osvojila ovogodišnji US Open.

Pogledaj i ovo Jessica Chastain - 3 Kakva promjena! Slavna ljepotica drastično promijenila imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, pa je nitko nije prepoznao: "Tko je ova?"

18-godišnjakinja za koju donedavno nitko nije čuo, jer je prije turnira bila 150. na WTA ljestvici, u finalu je svladala svoju vršnjakinju, Kanađanku Leylah Fernandez, te tako postala prva tenisačica koja je iz kvalifikacija stigla do grand slam naslova i najmlađa nakon Ruskinje Marije Šarapove koja je 2004. osvojila Wimbledon sa 17 godina. Osim naslova i trofeja, pobjeda na US Openu donijela joj je i 2,5 milijuna eura

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Od tada je Emma u centru pozornosti, a pojavila se i na ovogodišnjoj Met Gali na koju ju je osobno pozvala organizatorica modnog događaja, urednica Voguea Anna Wintour.

Bok uz bok s najvećim svjetskim celebrityjima, mlada tenisačica plijenila je poglede u upečatljivoj crno-bijeloj kombinaciji u kojoj je pokazala i svoje utegnute trbušnjake.

Lijepa tinejdžerica zablistala je bez puno šminke te nije skidala osmijeh s lica i spremno je pozirala fotografima.

Emma je inače rođena u Kanadi, a zanimljivo je da joj je otac Rumunj, a majka Kineskinja. S roditeljima je u Veliku Britaniju preselila kada je imala dvije godine i odrasla je u gradu Bromleyju. Tenis je počela trenirati kada joj je bilo pet godina, a kao dijete se bavila i raznim drugim sportskim aktivnostima, uključujući golf, motocross, skijanje, jahanje i balet. Uz sve to je bila i odlična učenica, a osim engleskog, tečno govori i mandarinski jezik.

Emma je popularna i na Instagramu gdje je prati preko 1,7 milijuna ljudi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene