Kao od majke rođena

Rođendan je obilježila golišavom fotografijom ispod tuša, u prvi plan dospjele njezine raskošne obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iskra Lawrence poznata je po seksi fotografijama na kojima su njezine raskošne obline u prvom planu.

Jedan od najpoznatijih svjetskih plus-size modela Iskra Lawrence obilježila je svoj 30. rođendan na način koji će njezini obožavatelji još dugo pamtiti. 

Pogledaj i ovo Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Bujne obline u fokusu Sportska odjeća istaknula je njezinu poznatu figuru, ni vrućine je nisu omele u odlasku na planine

Naime, Iskra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola i pod tušem. "Rođendansko odijelo", napisala je manekenka. Grudi je domišljato prekrila rukama, a fotografiju je odsjekla u razini pupka. 

Iskrina objava oduševila je njezine pratitelje, kojih na Instagramu ima 4,5 milijuna. "Jednostavno lijepa", "Kraljica", "Tvoje tijelo je savršeno", "100 posto prirodna. Ti si najljepša žena na svijetu", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday suit 💦

A post shared by Iskra ✨ (@iskra) on

Inače, Lawrence je u travnju ove godine s partnerom Philipom Payneom dobila prvo dijete, a već mjesecima obožavatelje obavještava o svojim fitness navikama pomoću kojih skida kilograme koje je nakupila zbog porođaja.

Nedavno je viđena na planinarenju u Los Angelesu u tajicama i topiću koji su isticali njezine raskošne obline po kojima je poznata. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene