izgled joj je važan

Pjevačica koju svi znaju po regionalnom hitu pokazala veliku promjenu, nikada nije skrivala koliko voli ići pod nož

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijana Milentijević nedavno je bila na plastičnoj operaciji, a rezultate ponosno pokazuje na plažama dalekog Zanzibara.

Pjevačica Tijana Milentijević, najpoznatija po hitu "Žena od sultana", odlučila se na veliku promjenu. Blic prenosi kako je nedavno povećala stražnjicu, a rezultate plastične operacije pokazala je na odmoru u Zanzibaru, gdje uživa posljednjih nekoliko dana.

Brojni njezini obožavatelji ističu kako je promjena itekako vidljiva, no svi tvrde da joj sjajno stoji. Komplimenti na račun njezina izgleda samo pristižu, a Tijani su poručili kako će svojom pojavom tek zapaliti Instagram.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🌼 (@tijanamilentijevic.official)

Milentijević je nedavno za srpske medije ispričala kako je fizički izgled u njezinu poslu vrlo bitan, a kaže kako su joj pomogle sve operacije koje je napravila. "Volim da sve bude na svom mjestu, i na licu i na tijelu", komentirala je. Dodaje kako je napravila sve što je htjela, a smatra da ni u čemu nije pretjerala.

Fotkama u raznim minijaturnim badićima fanovima golica maštu iz Zanzibara, a mnogi njezini pratitelji poručili su joj da ne izgleda stvarno. Pjevačica koja nikada nije skrivala da je otišla pod nož na komplimente se ne buni, a nedavno je najavila i novosti iz svoje glazbene radionice, koje će svjetlo dana ugledati uskoro.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene