Dodjela prestižnih nagrada

Najčudniji American Music Awards dosad: Treću godinu zaredom trijumfirala pjevačica koja se na dodjeli nije ni pojavila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Taylor Swift je treću godinu zaredom, a sveukupno šesti put, proglašena umjetnicom godine na dodjeli nagrada American Music Awardse.

U nedjelju navečer u Microsoft Theatru u Los Angelesu održana je dodjela nagrada American Music Awards.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Događaj, koji je emitiran uživo, odvio se u skladu sa strogim protuepidemijskim mjerama pa je broj uzvanika u odnosu na dosadašnje godine bio znatno manji, a neke od glavnih zvijezda večeri se uopće nisu ni pojavile.

Jedna od njih je i najveća pobjednica večeri, 30-godišnja kantautorica Taylor Swift koja je treću godinu zaredom, a sveukupno šesti put, proglašena umjetnicom godine. Taylor je pobijedila i u još dvije značajne kategorije - za najbolji video, za pjesmu "Cardigan", i za omiljenu žensku pop/rock umjetnicu. Pjevačica, koja je dosad osvojila čak 32 AMA nagrade, u emisiju koju je vodila glumica Taraji P. Henson uključila se videom iz svojeg doma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli American Music Awards (@amas)

Osim Taylor, po tri nagrade su osvojili pjevači Justin Bieber i The Weeknd te country duo Dan+Shay.

Bieber je proglašen omiljenim muškim pop/rock izvođačem, a još dvije nagrade dobio je za suradnje na pjesmama "Monster" sa Shawnom Mendesom i "10,000 Hours" s country duom Dan+Shay.

The Weeknd je osvojio nagrade za najboljeg soul/R&B muškog umjetnika, najbolji Soul/R&B album ("After Hours") i najbolju Soul/R&B pjesmu ("Heartless").

Dan+Shay nagrađeni su kao najbolji county duo, a za spomenutu pjesmu s Bieberom dobili su nagrade za najbolju suradnji i najbolju country pjesmu.

Dodjelu nagrada otvorili su Justin Bieber i Shawn Mendes sa svojim novim hitom "Monster", a osim njih nastupili su i Dua Lipa, Billie Eilish, Megan Thee Stallion, The Weeknd, BTS te mnogi drugi.

Najviše pažnje na jednom od rijetkih crvenih tepiha u 2020. godini privukle su Jennifer Lopez, koja se na dodjeli pojavila u izazovnoj srebrnoj haljini s prorezima, i glumica Megan Fox koja je prvi put crvenim tepihom prošetala s novim dečkom, američkim reperom Machine Gun Kellyjem.

Najbolje trenutke s dodjele ovogodišnje dodjela nagrada AMA možete pogledati na službenom Instagram profilu događaja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene